Niby przed chwilą pisałam, ale to już następna strona - czy jest osoba chętna do poświęcenia chwilki i zrobienia mi prezentacji? Jestem beztalenciem kompletnym jeśli o to chodzi, mogę wynagrodzić 🙂 + Kupię ogiera arabskiego z min. UM 1700 za kupony. + Mogę zostać sitterem.
Niby przed chwilą pisałam, ale to już następna strona - czy jest osoba chętna do poświęcenia chwilki i zrobienia mi prezentacji? Jestem beztalenciem kompletnym jeśli o to chodzi, mogę wynagrodzić 🙂 + Kupię ogiera arabskiego z min. UM 1700 za kupony. + Mogę zostać sitterem.
jakby co to prezkę moge zrobić.Tak po prostu.Chociaż mam od tej chwili,w której tą wiadomość piszę na pieńku z tobą. :bum:
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 20 losami. Wygrywasz: 67 x Koniczynki z 13 losami 10 losów na następne losowanie z 5 losami 1 x Czarna Orchidea 1 x Puszka Pandory
20 losów... i tyle dostałam... przynajmniej mam już 350 koniczynek 🙂
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrywasz: 29 x Koniczynki z 8 losami 2 losy na następne losowanie z 2 losami 5 x Punkt dorastania z 3 losami 3 000 Equus z 3 losami 10 x Rzepa z 2 losami 1 x Czarna Orchidea
Oddam konto na howrse za jakieś rzeczy dla konia lub jeźdźca. eq 585 660 kupony 3 Cr RO KF KK i wiele innych. Ciekawe konie to Neptun, Grani, kuc Sorraia, 2*kuc z Sable Island. do tego rogi różnych ras, osiołki, pegazy. Staż 318 dni 10 punktów karma.
Ja chyba dzisiaj szarpnę się na tego Lipsa. Mam na razie 626 koniczynek, nawet jeżeli w RO będzie więcej koniczynek, to szanse marne, bo jak nic,trzeba będzie wydać,te 20 kuponów, a jak i nie więcej. A tak to przynajmniej ten jest pewny.
Kupiłam Lipsa 😅 Ale losie, jak on mało wiatru daje przy dużym zużyciu energii 😵 Zebranie 100% kilka dni potrwa... ech. No trudno 😉 Jak często daje diament a jak często WT? Bo nie wiem, czy w ogóle na WT liczyć 😁
Wysłałam losy osobom z listy tym którym jeszcze nie wysyłałam. Było kilka osób, których nie mam w znajomych, ale nie mogę zapraszać więc jak coś zaproście.
Kupiłam Lipsa 😅 Ale losie, jak on mało wiatru daje przy dużym zużyciu energii 😵 Zebranie 100% kilka dni potrwa... ech. No trudno 😉 Jak często daje diament a jak często WT? Bo nie wiem, czy w ogóle na WT liczyć 😁
dzisiaj było 6% za 1 godz, czyli dobrze xD czarnymi orchideami uzupełniaj energię, będzie szybciej xD
Zależy czy masz boks z prysznicem, czy bez 🙂 Ja dzisiaj mu dodałam 24% energii wiatru 😉 Lips daje na zmiane WT / jakaś rzecz. 😀iabeł:
[quote author=CzarownicaSa link=topic=49169.msg1921154#msg1921154 date=1384157395] Kupiłam Lipsa 😅 Ale losie, jak on mało wiatru daje przy dużym zużyciu energii 😵 Zebranie 100% kilka dni potrwa... ech. No trudno 😉 Jak często daje diament a jak często WT? Bo nie wiem, czy w ogóle na WT liczyć 😁
Zależy czy masz boks z prysznicem, czy bez 🙂 Ja dzisiaj mu dodałam 24% energii wiatru 😉 Lips daje na zmiane WT / jakaś rzecz. 😀iabeł: [/quote]