1. Windziakowa- nick Tazi 2. zaćjesz- nick zaćjesz (pl i com) 3. Dunkaa - ArinStreal 4. ChemiK - ChemiK (PL) 5. Koka - Koka 6. CzarnaGrzanka - Irony (pl) Irony. (com) 7. lockmittel - RudaK 8. Heval - Heval 9. Miyako - MiyakoKuchiki 10. calore - calore (pl) i xofkate(com) 11. sei - neperke (pl i com) 12 wistra - wistra (pl) 13. Bay - kueimu (com) i Bay (pl) 14.Plackowata - Alicred 15. liberian_girl - Hodowca (pl) 16. Cierp1enie - rosolowa (pl i com) 17. Watrusia - Deni (pl) i Zapałka1 (com) 18. CzarownicaSa- Kermitek (pl) i CzarownicaSa(com) 19. Matuzaalem - Matuzaalem (pl) 20. konirka - Nefra01 21. equum-equum (pl) 22. Misskiedis- Misskiedis (pl) i Aksamitka (com) 23. kolebka - kolebka (pl) 24. fin - nick balumal (pl i com) 25. Małe No - Hen. (pl) 26. tajfunowaa - tajfunowaa (pl) 27. julka177- julka177 (pl i com) 28. chonakawe- Kazik4(pl) i Hakerr(com) 29. Fili993 - Fili993 (pl) 30. Viridila - Quazi (pl) 31. Haffek - -Haffek- (pl) 32. blendzior95 - StajniaMarzeń95 33. Morskie Oko - kueimu (pl) i Morskie Oko (com) 34.asia540-asia540 (pl) i musti121(com)
1. Windziakowa- nick Tazi 2. zaćjesz- nick zaćjesz (pl i com) 3. Dunkaa - ArinStreal 4. ChemiK - ChemiK (PL) 5. Koka - Koka 6. CzarnaGrzanka - Irony (pl) Irony. (com) 7. lockmittel - RudaK 8. Heval - Heval 9. Miyako - MiyakoKuchiki 10. calore - calore (pl) i xofkate(com) 11. sei - neperke (pl i com) 12 wistra - wistra (pl) 13. Bay - kueimu (com) i Bay (pl) 14.Plackowata - Alicred 15. liberian_girl - Hodowca (pl) 16. Cierp1enie - rosolowa (pl i com) 17. Watrusia - Deni (pl) i Zapałka1 (com) 18. CzarownicaSa- Kermitek (pl) i CzarownicaSa(com) 19. Matuzaalem - Matuzaalem (pl) 20. konirka - Nefra01 21. equum-equum (pl) 22. Misskiedis- Misskiedis (pl) i Aksamitka (com) 23. kolebka - kolebka (pl) 24. fin - nick balumal (pl i com) 25. Małe No - Hen. (pl) 26. tajfunowaa - tajfunowaa (pl) 27. julka177- julka177 (pl i com) i Lissa16 (pl) 28. chonakawe- Kazik4(pl) i Hakerr(com) 29. Fili993 - Fili993 (pl) 30. Viridila - Quazi (pl) 31. Haffek - -Haffek- (pl) 32. blendzior95 - StajniaMarzeń95 33. Morskie Oko - kueimu (pl) i Morskie Oko (com) 34.asia540-asia540 (pl) i musti121(com)
sprzedam dwa Zestawy Nyks, każdy po 3kupony i 70tys equus! 🏇
masakra jest ta promocja użyłam już 20ro i jak na razie dynia ma 22% mam 13 nawozów 4 automatyczne podlewacze i tylko 2 kupony :/ nie mam szans na boskiego
Cierp1enie, to słabo. Ja bez korzystania z kuponów, nawozów i podlewaczek mam 18%.
niestety nie ma mnie w domu więc też nie miałam jak podlewać sprzedam 2x nyks za 6 kuponów edit: ejjj moje rośliny się nie podlały podczas tego podlewania, miałam 90w pomidorach i dalej mam 90% a czas leci od nowa
ja nie widzę pomidora z 90% i zraszaczem. resztę podlałam.
dam 2x różdżka płodności na ang za to samo na pl. bardzo proszę :kwiatek: na ang mam jeszcze: 3x krew meduzy 2x klepsydra kronosa 1x zestaw harmonii Philotes' Stroke x 1 Poseidon's Bridle x 1 Achilles' Heel x 1 Croesus' Fortune x 1 Pandora's Box x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 wymienię na różne rzeczy na pl 🙂
Zapraszam sobie znajomych nieznajomych z volty i co widzę? baloniki. No to klikam i.. zestaw hery. no takiego szczęścia to ja jeszcze nie miałam 😂 Co do promocji to mam 10% dyni.
Ma może ktoś login Agis na pl?
ale fart 😀 dzisiejszy RO z zadania: Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Zestaw Nyks 2 000 Equus 20 rzep 3 mieszanki energetyczne 2 punkty dorastania Również znaleziony dzięki Ogrodowi Warzywnemu: 1 x Nawóz 1 x Nasiono pomidora poratuje ktoś wodą? 🙂 odeślę
jekaterina , ja się chętnie wodą wymienię, już wysyłam 🙂 Czy jak podam przed zaźrebieniem Zestaw Hery to PG źrebaka będzie wyższe? Zaraz mi się skończą krycia (są do trochę ponad 1090) a widziałam luzytany, które mają po 1100 i więcej a takimi kryć nie ma, zestawem to osiągnę? 🙂
Nieee..Zestaw Hery nie podwyższa PG 😉 Kryć luzów z PG 1100+ jest od diabła i trochę 😉 Na sprzedażach też pełno źrebów
Co Ty mówisz! Wczoraj jak kryłam to najwyższe było 109-coś tam. No ta, teraz sprawdzam to się załamać można.. Może coś źle wpisałam wczoraj. 😵
Możliwe, wczoraj jak cennik robiłam to już 1101 prawie było 😀
Wymieni się ktoś ze mną woda za wodę będę wdzięczna
wysłałam zaproszenia. mogę wtedy poratować wodą 😉
Mogę prosić o gratulacje, ja już wszystkim powysyłałam, jeżeli kogoś pominęłam to pisać :kwiatek:
Ja też bym prosiła o gratulacje 😉 odwdzięczę się tym samym 😀
wymienię za coś rzeczy z CR na pl 🙂 chmurka x1 lira apolla x1 okrycie hypnos x2 zwój plutona x3 czarna orchidea x2 puszka pandory x2 najbardziej zależy mi na różdżce płodności, ale rozważę wszystkie ofert 😉 lirę mogę za equus sprzedać
Poproszę gratulacje na Alicred, ja zaraz wszystkim voltowiczom wyślę 😉Sei ile equus chcesz za Chmurkę ?
Ja już wysyłam gratulacje i również proszę o to samo 🙂
poproszę o gratulacje na rosolowa 🙂 zaraz pogratuluję wszystkim 🙂
Bardzo bym prosiła o gratulację na Nuhumowa 😉 Z góry dziękuje 🙂
poklikałam na wszystkie znane nicki 😉 u was też nie pokazuje ile już zdobyliście gratulacji? strasznie mnie to wkurza, ale może to tylko przez współdzielenie nie pokazuje.
calore - nie pokazuje ile się dostało gratek, niestety. Pogratulowałam wszystkim. Mi już nie trzeba, zaliczyłam zadanie :kwiatek:
na rosolowa też już nie trzeba. dzięki wszystkim! 😀Matuzaalem, a to lipa. dobrze wiedzieć.