xxagaxx - wszystko jedno jakim ogierem. Kasą się nie przejmój 🙂 Godzinę z tego co pamiętam można zmienić co 30 dni, w tej jednej z zakładek Rozmnażania "ogólne".
Czy jest ktoś zainteresowany rzeczami z czarnego rynku ceny od 80 tyś eq do 2 500 tyś eq ? potrzebuję pilnie kasy do krycia moich w miarę dobrych klaczy. : )
właśnie wrzuciłam 30 przepis 💃 jutro po południu wrzucam Kwarca 😎 po ostatnim zbanowaniu przezornie nie ściągałam rogów na razie. Cierp1enie sprawdź pw na howrse 😉
nie chciałby się ktoś wymienić na pl kamień filozoficzny za 2 rogi obfitości? 😡 :kwiatek: na angielskim finiszuje pieczenie konta pegaza. szkoda, że nie mam roga, żeby upiec upominek hestii 🙁 na pl za to, mam nadzieję ten upominek jutro wrzucić do pieca 🙂
Cierp1enie liczę w końcu na nowego boskiego 😉 Pare już przeszło mi koło nosa i to dosłownie... Dementek na kogo ? Żebym znowu gafy nie zrobiła. Za kupon dwa tak ?
Dementek na kogo ? Żebym znowu gafy nie zrobiła. Za kupon dwa tak ?
Na Dementek 2 jednorożce za 1 kupon.
Ma ktoś może poratować na COM Krwią Meduzy? Brakuje mi jednej... Dam za nią Złote Jabłko lub coś za jeden kupon z rzeczy podanych niżej.
Poza tym mam na wymianę na PL (do negocjacji, najlepiej na kupony lub to samo, ewentualnie jednorogi, eq): [b]Chronos' Timer [/b] x 1 Philotes' Stroke x 5 Philosopher's Stone x 3 Artemis' Arrow x 2 Horn of Plenty x 2 Fertility Wand x 3 Hera Pack x 2 Croesus' Fortune x 14 Zeus' Lightning Bolt x 1 Helios' Ray x 5 Golden Apple x 3 Apollo's Lyre x 2 Harmony Pack x 1 Black Orchid x 6 The 5th Element x 1 Achilles' Heel x 3 Water of Youth x 3 Hypnos' Blanket x 1 Poseidon's Pack x 2 Pandora's Box x 11 Bonus Pack x 2 Poseidon's Horseshoes x 1 Centaur Pack x 1
dzisiaj po 23 będę miała klepsydrę kronosa na pl i chętnie wymienię ją na to samo na com. i chciałabym to jeszcze dzisiaj zrobić, żeby nie tracić limitu z następnego tygodnia 😉
Dziewczyny, czy któraś może hoduje luzytany i oferuje krycia ogierami, które mają powyżej 1100 PG? Bo w wyszukiwarce kryć nie ma takich 🤔
Ale lecicie z tymi przepisami, mi to słabo idzie i Kwarca nie dostanę, może w następnej promocji (albo jeszcze później). I zrobiłam super mądrą rzecz, kupiłam dużą żyzną łąkę, wydałam prawie wszystkie eq i stwierdziłam, że spoko, wyrośnie mi rzepa, za 5 dni zbiorę i odbiję sobie, gratulacje dla mnie jak się zorientowałam, że jest zima i rzepy sobie nie zrobię jeszcze przez 2 tygodnie 😵