Dziewczyny potrzebuję by ktoś odkupił ode mnie konia za 10000 by mi zaliczyło zadanie. Byłaby któraś chętna? 🙂 oczywiście chętnie go potem odkupię 🙂 mogę na Was liczyć?
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Zestaw Nyks 4 000 Equus 10 rzep 20 jabłek 8 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mąka 1 x Oliwa 1 x Barwnik spożywczy
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Kamień Filozoficzny 2 000 Equus 20 rzep 80 jabłek 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Karmel 1 x Migdały 1 x Barwnik spożywczy
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 4 000 Equus 4 podkowy FK 10 rzep 120 jabłek 5 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Oliwa 1 x Jajko 1 x Barwnik spożywczy
😉 ale na Kwarca chyba szkoda mi kuponów i RO. Trzeba aż 15 otworzyć i jeszcze te 30 przepisów... mam dopiero 3, piecze się 4
Mam do sprzedania Woda Młodości x 6 za x 2 wm chcę 200 000 eq a za x 1 wm chcę 100 000 eq Zestaw Bonusowy x 4 za za x 2 zb chcę 300 000 eq a za 1 zb chcę 250 000 eq Pięta Achillesa x 1 chcę za 50 000 eq
Potrzebuję Eq na rozrost mojej Hodowli koni ang krwi. 🏇
Czy ktoś jest zainteresowany ? cenę można negocjować .
Dementek wiem ale potrzebuję kasy heh ... dlatego napisałam cena do negocjacji bo mogę spuścić z ceny tylko aby to sprzedać ... i mieć kasę na nowe konie : ) 🏇 🏇 🏇 🏇
Ale w takich cenach to RO można kupić (do 150 tys eq sztuka) 😉 Ostatnio na koncie brata kupowałam RO po 135-150 tys eq/ sztuka. Nie wiem po co. Z 4 mln rq zostały 2...
Dementek rozumiem ja na swoim koncie mam 1 ml z groszami ale bardzo potrzebuję kasy aby móc hodować angliki z większą ilością gwiazdek doskonałości : ) i nakoś zawsze szkoda mi kasy ... tej co uzbierałam ... więc sprzedaję rzeczy z CR aby jakoś móc później kupić dobrej jakości konie : )