calore chyba ja zaraz sprawdze ale w ośrodku słabo z kasą... moge dla ciebie zalożyć ośrodek na innym koncie jak chcesz.
A braliście udział w tej ankiecie o nowych rasach? Denerwuje mnie to że na com jest tyle fajnych kucyków z takimi gwiazdkami a u nas nie ma nic... A od jakiego konia zaczęliście gre na howrse jak i jednym jak i drugim?
Ja od arabów i nowofunlandów
Jekaterina masz ode mnie wpis sponsoringu w zakładaniu konta
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] potrojny brak edycji postow
Cierp1enie, taka porada, jak masz konia wiatru po burzy to go odśwież i będzie miał tyle energii, co po przebudzeniu, a nie tyle co po burzy 😉 i wyłaź już z tych koni, muszę się czymś odmóżdżyć 😁 😂 Howrsowa, poczekam na inną ofertę 😉
Kupiłam diamentową kartę za 320 tys i co? Nic, bo to od 5-ego żywiołu, którego nie ułożę, bo brakuje mi do niego karty. Kuponów już nie mam. Diamentów mam tylko na jedną wymianę karty...
fin - bidulko, to się natraciłaś w tej promocji, ja miałam tak w znajdź Boreasza w RO :/ 30 RO i nic, nawet ciekawych rzeczy z cr nie miałam, tylko same śmieci :/
Dementek mam to samo... wybomblowałam się totalnie ze wszystkiego, a wszędzie brakuje po 1 karcie :/ I to tylko 2 diamentowych, a tak brakuje złotych i srebrnych 🙁