Hej ! witajcie. Jestem na howrse polskim od krótkiego czasu (dokładnie 104 dni :hurra🙂 Mój login to wertia. Nie wiem czy to dozwolone ale mam kilka kont. Moim najważniejszym jest wertia. Chciałabym by powstała nowa lista bo nie wiem kto z tej pierwszej listy konika66 jeszcze gra bo jak sprawdzałam to nie wielu. Prosiłabym także o priv ze swoim nikiem na howrse.
dzięki :kwiatek: za urodziny konia, czyli jak naprodukuję źreboli? w sumie może nie będzie tak źle z tym pieczeniem? przynajmniej trochę bonusów można zgarnąć.
Cierp1enie, mogłabyś mi jutro na com zrobić 5 diamentów w eliksirach? te 4 dowolne składniki to będą jajka. nie dam rady rano, a szkoda zmarnować czas 😉
słuchajcie a mozna reklamacje gdzieś złożyć? Kupiłam 2 komplety kart, i nie było ani jednej nowej karty. W opisie jest wyraźnie zaznaczone że przynajmniej jedna ma być nowa.
chyba z brązowych ma być jedna nowa tylko. masz już może wszystkie brązy? Cierp1enie, boskie ogarniam bez problemu, możesz dzikiusy zrobić, jakbyś chciała, ale i bez tego jest ok 😉 już mi tak szybko idą, że nawet nie zauważam 😉
królestwo za diament 🙇 i chyba (nie wierzę, że to mówię) kupię jeden kupon. bo brakuje mi tylko jednej brązowej karty i to akurat tam gdzie doskladalabym kolekcję. w pozostałych brakuje mi po 2...
Czy ktoś pożyczyłby mi 10 kuponów na tą promocję z kartami na PL? Oddam, jak poubijam konie, do końca czerwca na pewno. Albo dam przedmioty z CR na COM. (najlepiej, jak znam szczęście, byłoby 20 kuponów, ale nie wiem, czy uwinęłabym się z końmi do końca czerwca)
edit: Ewentualnie konie w wieku 29 lat wzwyż na ubicie. PILNE!
A mi brakuje dwóch diamentowych do boskiego :/ I nie wiem czy ryzykować i wydać kupon na zestaw (ostatnio kupiłam dwa zestawy i wszystkie były powtórki...), może poczekam jeszcze dzień czy dwa, a nuż mi się trafią?