Jak do przyszłego weekendu zdobędę jakieś kupony to zwrócę się z tym do Ciebie.
Zabijać dzisiaj konie u Ciebie? O której skończyłam w tamtym miesiącu?
17.04 ostatni koń był więc od dziś można, tylko muszę dać współdzielenie, bo anulowałam dla wabankowej, ale widzę, że nie ma jej na necie, więc dam Ci znowu napisz na jakie konto balumal tak?
Wymieniłam dziś moją ostatnią diamentową i trafił mi się ten promień heliosa więc musiałam kupić zestawy by mieć dzikusa, ale na szczęście tylko 2, bo już w drugim była diamentowa 🙂
także promocja super, użyłam 14 zestawów i mam dzikusa i boskiego 🙂 😅
Cierp1enie Twoja łatwość w zdobywaniu boskich zaczyna być wkurzająca 😁 Gratki :kwiatek:
Mi się dziś za logowanie diamentowa trafiła, ale oczywiście powtórka 😵 I mam tylko 3 diamenty... 🙁 Kupiłam już chyba 8 zestawów, a dalej brakuje mi większości diamentowych i złotych kart. Lipa... :/
Czarownica - no ale Boreasza nie miałam w ro :/ a otworzyłam ich 25szt :/ to samo z Falką, na której mi zależało. Zdecydowanie nie lubię boskich w RO za to w takich jak teraz mi się wiedzie 🙂
A mi się teraz non stop karty powtarzają, no!! Mam 2 kart do wymiany, i sa to dwie gumki, a oczywiście już jedną mam. Co drugi dzień kupuję diamenty żeby te gówna wymienić...
Cierp1enie, wymien mi diamentowa na com jesli mozesz ;-) jak sie powtorzy to jutro sobie wymienie jak wroce do cywilizacji ;-) ale moze z twoim szczesciem cos fajnego wpadnie :-)