[quote author=Dementek link=topic=49169.msg1761561#msg1761561 date=1367157727] Dunkaa- dawaj 10 koni na azuhexia i możesz 9 na lukaszsz222 (bo jednego ukatrupiłam na początku kwietnia).
[sup]witaj dasz mi wyzwanie tytanów (napewno się odwdzięcze) [/sup]
I tego typu więcej przychodzi 😁
Napisz, że chętnie, ale za kupony lub Zestaw Hery/Posejdona itp. albo eq 😉 Szybko przestają pisać (no, chyba że napiszą, jakich to okazji nie mieli, żeby mieć to taniej :P)
tak wgl pilnie zamienie 1 pass na kupon Horn of Plenty x 2 na to samo na pl lub kupony
i za to Diamond x 15 moge komuś na com dać konia z maścią z zj jaką ktoś sobie wybierze za: kupon , RO . zj lub konia z zj na pl 50 000 equus na com na to samo na pl
calore masz może coś na wymiane na pl ? ja mam na com : ( chce to samo na pl lub equus lub coś o podobnej wartosci ) ale mile widziane equus za to 😉 50 000 equus , 1 kupon 1 koń na kupon Piece of Cloud x 3 Philosopher's Stone x 1 Philotes' Stroke x 1
Reproduction
Fertility Wand x 5 Hera Pack x 1
Customization
Helios' Ray x 9 Medusa's Blood x 2 Harmony Pack x 2 Apollo's Lyre x 2 Golden Apple x 1
Bonus
Black Orchid x 4 Ploutos' Parchment x 3 Achilles' Heel x 3 Pandora's Box x 3 Poseidon's Horseshoes x 2 Croesus' Fortune x 2 Water of Youth x 1 Bonus Pack x 1
Udało mi się wyhodować roga 😅 Szkoda, że z takim niskim PG, ale akurat stwierdziłam, że co tam, wezmę tańsze krycie, następnym razem będzie lepiej 🙂
xxagaxx, dziękuję za punkty dorastania w kwiatku! Trafiłaś w samo sedno, akurat staram się mieć ich sporo, bo te krycia itp. No dziękuję po prostu :kwiatek: