Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

jest już przeciek o nowej promocji?
na zagrodzie coś jest, jakieś obrazki z kuchnią 🤔 ludzie celują w eliksiry (taa, za fajnie by było 😉)
Cierp1enie, masz konto za zagrodzie?
Dziewczyny! Pilnie potrzebuje zestawu nyks! Kupie za 3 kupony!!  😉
fin, ile dajesz?
calore Kuchnia to taka następna, następna promocja. Wcześniej mają być karty związane ze sztuką
Karty, super by było! 😅

Sisisa, za dwa Jabłka 150 tysięcy, za dwa Promienie 50 tysięcy, za dwie Harmonie 200 tysięcy. Tak mniej więcej oczywiście, możemy negocjować 😀
też mogę PH sprzedać, mam tego duuzo xD
Chciałam kupić Wyzwanie Tytana, żeby spróbować zdobycie boskiego, ale zobaczyłam, że nie jest tego wart.
ja próbowałam 3 razy i nic ,  złote jabłko , różdzka , same śmieci , więcej już nie używan tego wyzywania ;(
u mnie to samo :/
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
9 000 Equus
5 punktów dorastania
50 rzep

a na 3 wcześniejszych poziomach
1 śmieci
2 15tys
3 20 tys
4 nic
Nie znalazłeś niczego na poziomie 3!

Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

7 000 Equus
    4 punkty dorastania
    60 rzep

Nie znalazłeś niczego na poziomie 7!

Podkowy Posejdona
    6 punktów dorastania
    70 rzep

Nie znalazłeś niczego na poziomie 7!

Złote Ostrogi
    3 punkty dorastania
    80 rzep

dzisiaj szczęścia nie miałam  😤
Jeśli maść w Czarnej Perle nie przejdzie przez małą ilość głosów to zwracają 2 kupony? Bo mi niby nie przeszła, a kuponów brak... :/ A poprzednio mi oddali.
powinni oddać

calore - nie mam tam konta, ale chyba muszę założyć 🙂
Dziewczyny, czy mogłabym u kogoś zabić 10 koni?  😉
Jak właściwie działa zabijanie koni u kogoś? O co w tym chodzi? Bo już się to pojawiło kolka razy i mnie to zastanawia 🙂
Konie powyżej 30 rż dają kupon. Maksymalnie można zabić 10 koni co 30 dni  😉
Właśnie otwarłam RO. same śmieci się trafiły i łzy
Dunkaa, czyli ja kupuję Twojego konia, zabijam go i potem wystawiasz mi konia za kupon? 😉

Ja otworzyłam dwa RO i też nic fajnego :/
Tak, dokładnie 😉
Ile mogę wziąć za konia ze straconym złotym jabłkiem?
ja kupuję po 67tys ostatnio na sprzedazach
Dunkaa, ja Ci mogę zabić, jak na razie moje są młode, więc sobie poczekam 🙂
no szlag by to! kliknęłam sobie przerwij zbiory na tej łące, co miałam kupon zasiany!  👿
Jak zabić konia, który ma powyżej 30 lat? Wystarczy go powiedzmy zagłodzić? Czy mam go postarzać aż sam zdechnie ze starości?
calore - uuuu ale pech :/
Heval, postarz konia, jak będzie miał mniej niż 5% zdrowia albo energii (ni karm, nie głaszcz, trenuj albo w zawody dawaj, nie czyść ani nic innego nie rób)
Cierp1enie, a we wtorek miałam go zbierać :/
calore - miałaś pecha niestety.
Myślałam, że kilka kuponów na łące urośnie- a tu tylko jeden  🙄
na pl nie było tych nasion??

otworzyłam ro by mieć złote jabłko i dupa... same śmieci, odkąd otwieram ro w tym kalendarzu, to cały czas mam śmieci, plus gratisy z kalendarza
Dziewczyny, nie lata wam może +2?  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się