Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

A ja zmarnowałam jednego fiorda. Dobrze, że miałam bliźniaki dzięki Zestawowi Hery. A jak zmarnowałam? Przypomniałam sobie, że trzeba dać Wodę Młodości, gdy koń miał 3 lata i 2 m-ce... Dobrze, że Objęć nie dałam.
Opłaca się otwierać 4 ro dla nyxa? 🤔
Jak chcesz to ja ci sprzedam za 3 kupony  😀
Czyli się nie opłaca 😁 Myślałam, żeby go wymienić na RO, ale na jedno wychodzi 😉
pilnie potrzebuje na polskim howrse zestawu hery , wzamian moge dać na howrse.com
zesatw hery , lub kamień filozoficzny ,
znowu wczoraj nie otworzyłam okienka na com 😵
zamienie pass na kupon , bardzo pilne ,
Mógłby mi ktoś przetrzymać kasę przez chwilę? :kwiatek:
CzarownicaSa- ja mogę. Może na: lukaszsz222
Dementek dzięki, wystaw konia za 1050000, ja wystawię zwrotnego za parę minut :kwiatek:
CzarownicaSa- Wystawione.
Dzięki, wystawiłam konie zwrotne :kwiatek:
Czy ktoś może mi pomóc przerzucić z jednego konta na drugie dwie krwie meduzy?
Ja  😀 Dementek
sprzedam 2 nyxy za 6 kuponów
bądź 5 kuponów i 100tys
Dzisiaj w kalendarzu było konto Pegaza na 7 dni. Powiedzcie mi co ono w ogóle daje? Niby z tego co czytam mogę dać konika morskiego za darmo mojemu koniowi tylko nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić...
xxagaxx,  konto Pegaza ma całkiem fajne bonusy, masz 6 wymian zamiast 3, swoją stronę którą możesz sobie dostosować, sprzedawać konie na aukcji za kupony, 50 gospodarstw hodowlanych, dodatkowe przedmioty na CR. Jak chcesz dać konika morskiego to klikasz na stronie danego konia, na bonus - daj bonus.
Watrusia, no widzisz ale to chyba dopiero jak ma się odpowiedni staż, ja mam dopiero 20 dni i nie widzę korzyści zbyt dużych z tego konta...
xxagaxx, a co ci szkodzi, chyba masz jakieś dobre konie żeby wygrać te 3 zawody, nic nie tracisz, a zawsze coś możesz zyskać.
Ja  😀 Dementek

Okazało się, że nie mam już wymian na tamtym koncie. Może być jutro? :kwiatek:
fin- nie ma problemu.
"Hello Aksamitka, You have stroked a  Xanthos.
To thank you, he is giving you one Horn of Plenty and 1,000 equus. The Howrse team" 🏇
Szok! Gratuluję!
Zamienię:

Philotes' Stroke [s]x3[/s] x1
Helios' Ray x3
Morpheus' Arms x2
Zeus' Lightning Bolt x1
Medusa's Blood x1
Water of Youth x1
Fertility Wand x1

na to samo na PL :kwiatek:
fin, mam 2 muśnięcia, wymieniasz się? 🙂
Pewnie, już wystawiam 🙂
ja też, dzięki! 🙂
Watrusia, nie no spoko, po prostu próbuję tę grę na nowo rozkminić, kiedyś grałam, ale się tyle pozmieniało że czasem nie nadążam.
mam do sprzedania 3 wody młodości i piętę achillesa
czy ktoś zainteresowany ?
xxxagaxxx- Moja koleżanka planowała wrócić do gry, ale jak zobaczyła zmiany, to zrezygnowała. Stwierdziła, że za dużo zmian, że nie może się odnaleźć. No i dalej trzymam jej konto.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się