otworzyłam, też same śmieci dostałam :/ ale że mam wagę + zestaw nyx, to będę miała 6 RO, czyli właściwie dwa zarobiłam w ogóle to zdziwiłam się, wchodząc w kalendarz na com. mam dwa nieotwarte okienka, a na pl mam wszystkie 🤔
Ja też otworzyłam 4 RO, w ten sposób mam 2 RO do przodu 🙂 Przetrzyma mi ktoś na chwilkę 727 tyś na com. bo chcę kupić kupon z funduszy :kwiatek: Nick Zapałka1
Myślałam, że nigdy nie zaliczę tego dokonania, ale trochę pochodzę po profilach, pogratuluję wszystkim i mam nadzieję, że zaliczę, bo jedno będzie dopiero za 20 dni 😡
Heval, wystarczy, że pochodzisz z profilu na profil każdemu gratulując do momentu, aż w jednym okienku będziesz miała już wszystkie osoby, którym pogratulowałaś, wtedy nabije Ci dużo odwiedzin, bo dużo osób tak też chodzi 🙂
Mogę mieć prośbę do osób, które grają na angielskojęzycznych wersjach howrse o zareklamowanie nowej wersji mojej gry doggi-game.com? 🙂 Kilka dni temu po wielkich bojach i przeprawach odpaliliśmy wersję angielskojęzyczną 🙂 Z góry dzięki wszystkim za pomoc!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Czy jednorożca trzeba pokrywać 2 razy? Pokryłam przed chwilą mam informację: "pokryta prawidłowo" a pod spodem: Czas pokrycia jednorożców: 22:11 lub 10:11 Kolejne pokrycie: 20 kwietnia 2013, 08:11:10
Najbliższe z jakiego możesz "skorzystać" (zakładając że masz dużo pd i czasu to zdążysz postarzyć roga do porodu i do ponownego krycia więc to jest najbliższe możliwe krycie)