Mam trochę przedmiotów i koni do rozdania. Głównie jednorożce achał-tekińskie. Przedmioty może nie najlepsze ale może komuś się przydadzą. Proszę o kontakt na pw.
26 minut temu, gracz wabankowa wygrał na poziomie 7! Puszka Pandory 5 punktów dorastania 100 rzep Krew Meduzy 12 punktów dorastania Pięta Achillesa 30 dni subskrybcji Konta Pegaza 3 x Zestaw Posejdona 5 x Wyzwanie Tytanów
teraz muszę te 5 otworzyć 😁
w pierwszym przegrałam 5-ty żywioł i 40 dni pegaza 😤 a tu smieci Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Róg Obfitości 5 punktów dorastania 60 rzep
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 6 000 Equus 4 punkty dorastania 90 rzep
Poziom 2 Róg Obfitości
Poziom 3 5-ty Żywioł
Poziom 4 Fortuna Krezusa
Poziom 5 30 dni subskrybcji Konta Pegaza
Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Lonża Boreasza 3 punkty dorastania 70 rzep
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
wabankowa, super te niektóre 🙂 otworzyłam 2 RO, żeby zgarnąć 50k i tylko różdżka mi się trafiła. [s]nadal mam różdżkę na wymianę na aphrodite's tears. mogę dorzucić promień heliosa/krew meduzy/puszkę pandory/muśnięcie filotes, bo w sumie łzy lepsze są 😉[/s]
e: Nie chcecie może wałacha luzytańskiego, um. po treningu 1640.99 🙂 idealny do ujeżdzenia i do kłusu! 🙂 Sprzedaje także, wałachy achał-tekińskie do przełaju.
Wymienię za to samo na internationalu: Zwój Plutona x 5 Czarna Orchidea x 5 Fortuna Krezusa x 4 Chmurka x 3 Puszka Pandory x 3 Róg Obfitości x 3 Lira Apolla x 2 Podkowy Posejdona x 2 Promień Heliosa x 2 Zestaw Bonusowy x 2 Waga Temidy x 1 Muśnięcie Filotes x 1 Krew Meduzy x 1 Uzda Posejdona x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Różdżka Płodności x 1 Zestaw Harmonii x 1 Piorun Zeusa x 1
Ewentualnie na coś innego, ale o podobnej wartości. 🙂