Na PL mają szansę się ciekawie pokryć zabawy - w kalendarzu trzeba otwierać RO, w których po zakończeniu Loterii będzie można trafić Lipsa. Dwie pieczenie na jednym ogniu 😅
a mnie najbardziej wkurza to, że na PL miałam konto z kosmicznym stażem, rogów od groma, wszystko pięknie... ostatnio chciałam wejść, i dupa, skasowane. nie wiem czemu 😵 i cała zabawa od nowa, staz 5 dni i dostaję kota z tym, że nie mogę nawet sprzedać konia, a kuponów nie kupie - nie stac mnie 😵
jakby co safonowa, jakby ktoś sie zlitował to dodajcie do znajomych, bo przy tym kalendarzu musiałam się ratować rozspamowywaniem się na forum, nie miałąm komu psikusa zrobić, bo znajomi wszyscy też oczywiście poszli się bujać z tamtym kontem :/
Mam na sprzedaż sporo rzeczy, jednak interesują mnie kupony: Fortuna Krezusa x 27
Zwój Plutona x 22 Puszka Pandory x 18 Czarna Orchidea x 12 Promień Heliosa x 11 Muśnięcie Filotes x 8 Różdżka Płodności x 7 Krew Meduzy x 6 Chmurka x 6 Upominek Hestii x 5 Piorun Zeusa x 5 Zestaw Hery x 4 Łzy Afrodyty x 3 Lira Apolla x 3 Zestaw Harmonii x 3
Złote Jabłko x 2 Pięta Achillesa x 2 Zestaw Bonusowy x 1 Zaczarowana Dynia x 1 Siodło Posejdona x 1 Zestaw Posejdona x 1 Róg Obfitości x 1 Woda Młodości x 1 Jeśli ktoś byłby chętny, prosiłabym o napisanie wiadomości z proponowaną ceną za dany przedmiot 🙂
wabankowa, hm, jak będę miała dynię to mi będzie szkoda się jej pozbyć na wymianach 😉 ale jak nikt nie da nyxa, to możemy się wymienić 🙂 Cierp1enie, można zrobić jeszcze deszcz albo pomniejszyć konie albo zrobić takie śmieszne konie jakby z papieru 😉 fajna ta promocja 😉