edit: Wkurza mnie, bo wielu graczy ma konie nazwane ,,kupa", ,,h*j", itd. i nie są ukarani, a mi kiedyś odjęto punkt karmy, bo miałam konie nazwane ,,kodeina", ,,heroina", ,,vicodin". Chyba moje nazwy były mniej wulgarne? I jeszcze żadnego ostrzeżenia wcześniej mi nie dali.
Ja kiedys prowadzilam hodowle i wszystki konie mialy imiona zwiazane z drinkami, alkoholami idt. I mi howrse zablokowalo konia "Sex on the beach" bo to imie bylo wedlug nich nieodpowiednie w grze dla dzieci 😉
Jesli ktos z was nie wymienial sie jeszcze ze mna losami to zapraszam 🙂 Zizi 🙂
Dzięki dziewczyny za zaproszenia 🙂 Ja z zysków co mi się trafiło najlepszego to chyba konik i złote jabłko. O co chodzi że coś ma losy? Np. koniczynki?
Cierp1enie, jutro Cię zaproszę, bo już dodałam 10 osób :kwiatek: Ja nie mogę nikomu dawać losów niestety. Mam komunikat: "Nie możesz podarować losów sowim znajomym, ponieważ zarejestrowałeś się po rozpoczęciu Loterii. " :/
Czy ktoś z obecnych tutaj howrsowiczów ma roga andaluza do pokrycia prywatnego,powyżej 770PG ? Nie przypuszczałam,że jest aż tak ogromna rywalizacja "nie dam Ci do pokrycia bo Twoja klacz ma za wysokie PG i będzie miało wyższe od dostępnych w sprzedaży jednorogów" 😵
Milenchem- To samo miałam z pokryciami fiordów 😵 Kryłam swoimi, byłam w czołówce (pod względem umiejętności, nie PG), ale zabrakło OM i czasu... A Piorunów Zeusa mam, bo same ogierki mi się rodzą, jak użyję Łzy Afrodyty...