Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami. Wygrywasz: 6 x Koniczynki z 2 losami 3 losy na następne losowanie z 3 losami 1 x Punkt dorastania 1 x Promień Heliosa
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
😁
szkoda mi kuponów, poczekam na ciekawszą atrakcję xD
właśnie upolowałam na wymianach, ktoś dawał Nyksa za Herę xD chyba się machnął zdeka, cóż bardzo mi przykro ;D
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 10 losami. Wygrywasz: 1 x Różdżka Płodności 18 x Koniczynki z 5 losami 2 losy na następne losowanie 3 x Punkt dorastania 400 Equus 5 x Rzepa
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 11 losami. Wygrywasz: 1 x Złote Jabłko 19 x Koniczynki z 6 losami 1 los na następne losowanie 2 x Punkt dorastania 1 x Diament 1 x Promień Heliosa
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 10 losami. Wygrywasz: 1 x Krew Meduzy 5 x Koniczynki 2 losy na następne losowanie 4 x Punkt dorastania z 3 losami 600 Equus z 2 losami 10 x Rzepa z 2 losami
szukam kogoś kto mógłby kupować mi losy i jeżeli się da to też od znajomych zbiera bo nie ma mnie w godzinach losowań w domu, odwdzięczę się czymś z cr 🙂 znajomym wszystkim, którym się dało wysłałam losy 🙂
Jeżeli ktoś mi wysłał los, to niech mi napisze, żebym mogła oddać, bo dopiero przyszłam 🙂 Odesłałam :kwiatek: fathex Dementek Klałdyj patnes Jeżeli ktoś jeszcze, to niech pisze
rano: Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 16 losami. Wygrywasz: 43 x Koniczynki z 8 losami 2 losy na następne losowanie z 2 losami 2 400 Equus z 4 losami 5 x Rzepa 1 x Czarna Orchidea o 14: Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 12 losami. Wygrywasz: 17 x Koniczynki z 5 losami 7 losów na następne losowanie z 4 losami 600 Equus z 2 losami 5 x Rzepa i teraz 😀 : Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 18 losami. Wygrywasz: 1 x Złote Jabłko 22 x Koniczynki z 6 losami 7 losów na następne losowanie z 5 losami 1 x Punkt dorastania 200 Equus 5 x Rzepa 2 x Diament z 2 losami 1 x Promień Heliosa
Ja mam 😉 na pl i com 🙂 PL: Różdżka Płodności x 4 Złote Jabłko x 3 Zestaw Harmonii x 2 Upominek Hestii x 2 Woda Młodości x 1 Kamień Filozoficzny x 1
COM: Fertility Wand x 3 Piece of Cloud x 3 Medusa's Blood x 2 Achilles' Heel x 1 Zeus' Lightning Bolt x 1 Golden Apple x 1 Water of Youth x 1 Philotes' Stroke x 1
U mnie nawet dobrze, zazwyczaj miałam mniej szczęścia w loteriach. Udało mi się z lepszych nagród zgarnąć wodę młodości x2 i objęcia, a zazwyczaj zbierałam same diamenty, equus i p. dorastania 😀