Watrusia to są programy do wykonywania czynności w grze. Nie widziałam takich dla howrse ale widziałam dla innych gier.. To może wyglądać tak że włączasz program i ustawiasz żeby ci na przykład trenował wszystkie konie. I zostawiasz na noc. Przy dużej ilości koni łapiesz dużo PD plus punkty do rankingu. Coś w tym stylu. Bardzo dobrze że próbują wyłapać oszustów 🤬 🤬 🤬
Aha, dzięki, to rzeczywiście dobrze że robią porządek z taki graczami. Dobrze by było żeby jeszcze ostrzej karali oszustów którzy włamują się na konto, próbują je wyłudzić, albo ogólnie oszukują.
Do oszustw zaliczają multi. A z tego, co wiem, mogą ukarać niewinnie, bo kilku graczy korzysta z jednego komputera no i klops. Ogólnie ja wchodzę z kilku IP: akademik, komórka, w domu z blueconnecta z moją kartą SIM z telefonu, u kuzynki, u koleżanki...
Pomógłby mi ktoś z dokonaniem 63 (Sprzedaż konia za przynajmniej 10 000 tyś)? Do wyboru większość koniowatych w sumie i go odkupię później - wątpie by ktoś chciał darmozjada na stałe 😉
"Do wieku 3100, gdy tylko siła wiatru konia Kajkias osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę. Kiedy przeminie, otrzymasz któryś z następujących przedmiotów: "
Czy ktoś wie co ile miesięcy/lat jest szansa na osiągniecie siły wiatru 100%? Pytając inaczej - ile tych upominków może być? "upominki zdobywane podczas burzy" opłaca się wydać na to 25 kuponów tym bardziej, że jak się otwiera dużo RO to pojawiają się coraz większe śmieci.
"Do wieku 3100, gdy tylko siła wiatru konia Kajkias osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę. Kiedy przeminie, otrzymasz któryś z następujących przedmiotów: "
Czy ktoś wie co ile miesięcy/lat jest szansa na osiągniecie siły wiatru 100%? Pytając inaczej - ile tych upominków może być? "upominki zdobywane podczas burzy" opłaca się wydać na to 25 kuponów tym bardziej, że jak się otwiera dużo RO to pojawiają się coraz większe śmieci.
Dlatego, nie walczę o tego boskiego. Przekalkulowałam, że mi się on nie opłaca i nie ma sensu walczenie o niego 😉
edit: Jak ktoś pilnie potrzebuje kuponów, to mam [s]8[/s] 5 na stanie. W zamian za konie na zdechnięciu 😉 Nie wiem, ile mogę jeszcze na głównym uśmiercić, więc taką opcję mam.