zaćjesz ja mogę,pisz na milenchen24 na howrse 🙂 A ma ktoś czarną orchidee ? Chciałabym chociaż dokończyć maszynę hydrauliczną,więc chętnie odkupię/wymienię się/przyjmę 🙂
Zizi, kilka dni temu skończyła się promocja że w RO były podwójne porcje tych energii, czy jak to zwać, więc wychodziło mniej. Ja też napaliłam się na tego Boskiego, żeby mieć na com. chociaż jednego, zrobiłam wszystkie zadania i na tym się skończyło. Jestem ciekawa czy na Pl. dadzą jeszcze taka promocję z RO , bo jak nie, to przecież dam za niego 50 RO. 🤔 Nosz kurcze!!! 👿 Z jakiej racji mamy ciągle dawać kasę Ow i to po kilka razy w promocji i coraz więcej? Fakt że wirtualna kasa ale żeby ją uzbierać też musimy się wysilić. Doszłam do końca i ostatnie zad. to dać kasę Ow, tyle że ja muszę jej dać aż 100 tyś, poczekam może będzie jeszcze ta promocja z podwójną energią w RO, to najwyżej poświecę jeszcze 10 diamentów na to ostatnie zadanie ale kasy nie dam! Napiszę na kontakt, że zaczyna być już nie zabawne z tą Ow, zobaczę co odpiszą. Wkurzyłam się :nunchaku:
Ja akurat kasy mam bardzo niedużo więc te przekazywanie tak mnie nie boli 😉 JAk była promocja na podwójną energię to nie miałam jeszcze boskiej maszyny pomino otworzenia 2 czy 3 RO. WIęc żeby z niej skorzystać musiałabym otworzyć RO żeby sobie tą maszynę stworzyć. A to bez sensu zupełnie! Promocje są niedaleko po sobie i nie ma szans na zgromadzenie aż takiej ilości Rogów bez wydawania prawdziwych pieniędzy... 🙁 I obawiam się że o to im właśnie chodzi, bo jak ktoś się napali. SAma się zastanawiałam nad jakimś miłym pakietem 😉
Watrusia jak coś to pisz na re-volcie, napewno zawsze znajdzie się ktoś kto Ci przetrzyma te pieniądze. Za kupony też dajesz koło 100tys czy przetrzymujesz u kogoś pieniądze?
Fili993, mówiąc szczerze już dawno nie kupowałam kuponu z funduszy, bo wychodzi mi jakoś milion siedemset z groszami. Dla mnie to trochę kłopotliwe , bo ktoś musi mieć 8 albo 9 koni niepotrzebnych i ja też.