Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

calore,  dziękuję serdecznie  :kwiatek:
Watrusia - no ja się szykuję, by jak najwięcej mieć, bo niestety nie dam rady już bawić się w tej promocji. Liczę na moją kochaną calore 🙂

calore
- no nie wiem, ale jak na niego popatrzyłam to od razu "jaki śliczny"  💘 chyba poczułam miłość do niego, po ostatnich 3 szkaradach  😁

Myślicie, że jutro o 12😲0 bądź 14😲0 dadzą?
Raczej o 14😲0, bo o tej zaczęło się też na com 😉
Ale tam ogólnie wszystkie promocje zaczynają się o 2 godz. później, u nas o 12.
Mógłby mi ktoś na com pożyczyć konia, który wygra 1 eq? :kwiatek:
No to czekam 🙂 powiem szczerze, że na com weszłam, ale nie ogarniam tej promocji - źle ze mną  😁
A jednak weszła teraz - o 14, nie 12  😀
a czy to ma jakieś znaczenie?

fajnie, że weszła jak jeszcze jestem w domu 🙂
Mój login na polskim to CrystalsWings, a na angielskim Nayenne. :3
Gdzie szukać cz.6 do tej pierwszej machiny  🙇 ?
kolebka,  musisz przeczekać te czas, jaki tam jest napisany, ja próbowałam przejść używając RO, ale to nic nie daje, zadanie się wypełni, ale i tak trzeba czekać.
ro najlepiej otwierać na koniec
z tego co czytałam wtedy wyjdzie ok 25sz.

Jakby ktoś chciał zdobyć boskiego dzisiaj, to musi otworzyć 116ro 🙂
Ale jak na razie te zadania, które wykonuję na com da się chyba do 3 machiny zrobić wszystkie bez wykorzystania żadnego RO 😀 Ja na boskiego nie liczę, bo mam tylko 10 kuponów, ale może jakieś fajne fanty z tej 3 machiny wpadną 🙂
Czyli (jak zwykle) bez RO boskiego się nie zdobędzie  🙄
CzarownicaSa, o ile uzbierasz energię, bo idzie jak krew z nosa.
ostrzegam, że będzie nasze ulubione zadanie - złap PD w ufo  😜
akurat prawie zawsze były potrzebne RO do boskiego. fakt, że mniej, ale były. te teraz boskie są do kitu, nie staram się, poczekam, aż coś lepszego wymyślą. a jak nie, to będę miała taaakie zapasy i będę się z nich cieszyć  😁 robię jedynie zadania do zdobycia energii, żeby cokolwiek ugrać.
calore- To teraz wiem, czemu tak często lata mi PD  🤣 Jak będzie trzeba, to już nie będzie można nigdzie go znaleźć.
Kurcze, na com. jest zadanie żeby sprzedać siodło robione na miarę, sprzedałam a dalej mam nie zaliczonego zadania. Nie wiem co jest nie tak  🤔
dziewczyny pilnie kupię OM 2 kupony i Zestaw Nyx za 3-4 kupony 🙂
Watrusia a nie chodzi czasem o kupno takiego siodla? " Buy a made-to-measure saddle "?
wabankowa mogę Ci odprzedać Nyksa.  🙂
Plackowata za 3 kupony ?
Może być.
CzarownicaSa, chyba tak, bo kupiłam i nic, a żeby kupić to nie ma ich na stanie, chyba wszyscy wykupili 🤔
Mam ten sam problem 😉 Trzeba chyba wejsc zaraz po odswiezeniu serwera, wtedy wrzuca nowe i beda, bo zaraz znow ktos wykupi. Ewentualnie zaliczyc RO, ale chyba sie nie oplaca.
Może być.

To wystaw konia i zestaw na wabankowa 😉
Wystawione  😉
dziękuję bardzo  :kwiatek:
Pomożecie? 😉 Czy jakieś dobre duszyczki pomogą mi wykonać zadanie? Potrzebuję otrzymać 15 razy gratulację od innych graczy. Będę wdzięczna za każde kliknięcie! Nick- kandysowa
dziewczyny mogę prosić o gratulacje do zadania ? chcę je miec zaliczone jak przyjdę ze szkoły 🙂
ja również proszę o gratulacje 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się