kolebka, musisz przeczekać te czas, jaki tam jest napisany, ja próbowałam przejść używając RO, ale to nic nie daje, zadanie się wypełni, ale i tak trzeba czekać.
Ale jak na razie te zadania, które wykonuję na com da się chyba do 3 machiny zrobić wszystkie bez wykorzystania żadnego RO 😀 Ja na boskiego nie liczę, bo mam tylko 10 kuponów, ale może jakieś fajne fanty z tej 3 machiny wpadną 🙂
CzarownicaSa, o ile uzbierasz energię, bo idzie jak krew z nosa. ostrzegam, że będzie nasze ulubione zadanie - złap PD w ufo 😜 akurat prawie zawsze były potrzebne RO do boskiego. fakt, że mniej, ale były. te teraz boskie są do kitu, nie staram się, poczekam, aż coś lepszego wymyślą. a jak nie, to będę miała taaakie zapasy i będę się z nich cieszyć 😁 robię jedynie zadania do zdobycia energii, żeby cokolwiek ugrać.
Mam ten sam problem 😉 Trzeba chyba wejsc zaraz po odswiezeniu serwera, wtedy wrzuca nowe i beda, bo zaraz znow ktos wykupi. Ewentualnie zaliczyc RO, ale chyba sie nie oplaca.
Pomożecie? 😉 Czy jakieś dobre duszyczki pomogą mi wykonać zadanie? Potrzebuję otrzymać 15 razy gratulację od innych graczy. Będę wdzięczna za każde kliknięcie! Nick- kandysowa