Gram na howrse (PL) już od dłuższego czasu i skończyłam wszystkie dokonania, oprócz jednego - Osiągnij sumę w dochodach hodowcy kończącą się na 3333. Cały czas brakuje mi 1 equus! Miał ktoś tak?
pobaw się w sklepie, posprzedawaj coś, albo poproś kogoś o przetrzymanie/pożyczenie kasy - może wskoczyć/zejść o ten tysiąc czy 10tys wyżej/niżej i też mieć taką końcówkę.
Czy moglby ktos przyblizyc o co chodzi w nowej promocji na com? Mozna sie jakos do niej przugotowac? Udalo mi sie zdobyc Notosa dzieki Cierp1enie i Dementkowi ale tylko RO co mmi poszlo... Splukana jestem na kazdym froncie 😉
Jak nie jest wychudzona to nie zdechnie. Dunkaa ja ciebie bardzo przepraszam, blondynka ze mnie 😂 Ja caly czas myslalam ze to Dementek mi klikala a to TY! 😡 😡 😡 Nie podeesle ci orchidei bo jeszcze nie moge 🙂
Nowa promocja pewnie jutro wejdzie. A co trzeba przygotować? 50 ro lub 100 promieni 😵
na razie uzbierałam 33 kupony i 30 diamentów, do tego mam 5 ro czyli wymienię na 5 objęć, to będę miałą 6 objęć czyli 12 kuponów. Czyli jeszcze 2 kupony skombinować i mam 50 ro. Ten nowy boski jest śliczny, najładniejszy ze wszystkich koni wiatru.
Może ktoś to przetłumaczyć? :kwiatek:, bo jak zwykle program tłumaczu po chińsku 🤔, przetłumaczył: skok konia z Uranosa i Gai. Objective: Stroke a horse born from Ouranos and Gaia. Cierp1enie, myślę że nie będzie tyle potrzebne, chyba że chcesz zbierać przedmioty, które i tak nie wiadomo jakie sie wylosuje. Ja jestem przy 3 maszynie, w ogóle sie nie staram, a nie idzie tak źle, tylko 2 razy korzystałam z kuponów.
Cierp1enie, weź mi nie pisz, że on jest śliczny, tylko z tego powodu waham się jeszcze, czy spłukać się w tej promocji 😁 boję się, że następne będą eliksiry (kiedyś jakoś na wiosnę chyba były) i mi RO nie starczy :/
watrusia - stroke = pogłaskać 😉 hehe, dobrze, że nie przetłumaczyło jako "udar" 😁