Ja mam, będę klikać :kwiatek:
to super 🙂 ja jeszcze dzisiaj kliknę o północy i jutro o 8 i 9 potem będę klikać od 18 do północy lub 1 😉
Czy mogę kogoś prosić o nocne klikanie na PL? Prezencik wpadnie. :kwiatek:
Czy ja bym mogla prosic jakas dobra dusze o kilkanie jutro caly dzien? Rowniez odwdzieczam sie czyms dowolnym z CR :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ja mogę klikać :kwiatek: Tylko napiszcie mi na PW na howrse - ArinStreal, bo inaczej zapomnę 😵 edit: Pomoże ktoś przerzucić jedną klepsydrę od Zizi do mnie na konto?
To super :kwiatek: tylko Zizi się gdzieś zgubiła 🤣
hehe, może już śpi 😁, w razie czego mój nick Deni
Czy ktoś by mi poklikał w nocy? :kwiatek:
Jestem 🙂 Juz robie auto i wysylam klepsydry 🙂 Dziękuje bardzo 🙂😉)))
ja tez jestem odebrałam i wysłałam na ArinStreal
Dziękuje bardzo! :kwiatek: Dziewczyny nie potrzebujecie konia do zadania " Hoduj konia, aż osiągnie 50 lat" ?
Dunkaa - włączyłam Ci autoryzację 🙂
Czy ma ktoś pożyczyć na chwilę konia maści izabelowatej Tobiano?
Ja mam, ale musi do mnie wrócić, bo lubię wszystkie moje szetlandy 😂
O co chodzi w tym zadaniu? 🤔 Train a horse during at least 3 consecutive hours
Ok, mi potrzebny tylko do zadania, mogłabyś mi go wystawić na Fili993?
CzarownicaSa, trenuj konia > 3 godziny. Mam pass na wymianę na kupon/RO.
Sisisa nie bardzo, trenowałam 3 godziny i dalej nic. Chyba, że mam go wytrenować przez 3 godziny? 🤔
CzarownicaSa, bo musisz trenować więcej niż 3 godziny, za jednym razem.
Ja trenowałam równo 3 godziny i zaliczyło za pierwszym razem. Zamienię na to samo na PL: Pandora's Box x 3 Black Orchid x 2 Piece of Cloud x 1 Water of Youth x 1 Philotes' Stroke x 1 Helios' Ray x 1 Achilles' Heel x 1 Medusa's Blood x 1
Czy znalazł by się ktoś tak miły i zają się moim kontem do końca tygodnia? Chodzi mi głównie o klikanie w konie i pokrycie różek 😀 :kwiatek: :kwiatek:
Znajdzie się ktoś taki miły do klikania w nocy? :kwiatek:
Kto mi sprzeda konia za 5497 eq?
Już wiem o co chodzi- jak klikam na te plusy przy treningu to mi zawsze trenuje przez 2 godziny, nie mam konia, który trenowałby przez 3... :/ Mógłby mi ktoś pomóc lub pożyczyć takiego konia? :kwiatek:
a nie możesz w ustawieniach konta zmienić na normalne trenowanie?
Ma ktoś czas klikać mi w nocy? :kwiatek:
SPRZEDAM: Puszka Pandory x 32 Fortuna Krezusa x 26 Czarna Orchidea x 25 Zwój Plutona x 24 Promień Heliosa x 17 Kamień Filozoficzny x 17 Krew Meduzy x 14 Muśnięcie Filotes x 13 Zestaw Hery x 12 Piorun Zeusa x 11 Podkowy Posejdona x 10 Zestaw Harmonii x 10 Złote Jabłko x 8 Pięta Achillesa x 8 Chmurka x 7 Różdżka Płodności x 7 Lira Apolla x 6 Zestaw Bonusowy x 6 Diament x 5 Uzda Posejdona x 4 Siodło Posejdona x 3 Zestaw Posejdona x 3 Woda Młodości x 3 5-ty Żywioł x 3 Zestaw Centaura x 2 Upominek Hestii x 1 ZA KUPONY! WYMIENIĘ PASS NA KUPON!