Matuzaalem, dzięki 😉 wystawiłam już konia, bo i tak nie było zawodów z małą pulą. w ogóle na pl mam wrażenie, że wszystkiego brakuje. nigdy nie mogę znaleźć normalnego ośrodka, tylko same tragiczne ze stawką 15+ 🤔wirek: zawodów też ciągle brakuje, albo tych dla boskich albo takich za 12%/20% jak są takie zadania.
Cierp1enie, zawsze robiłam to normalnie 😉 no i ten koń miał właśnie tyle energii, to mi pisało, że za mało na zawody. zresztą, na pl mi nie zależy, dalej niż na com nie zajdę, a wcale fajnych nagród nie było po drodze.
Matuzaalem- Dobrze, odbiorę go za 10 dni. A jak Wam idzie klikanie? Ja się wkurzyłam, jak szukałam Ufo z PD. A pojawiło się dopiero, gdy wykorzystałam bonusowe kliknięcia 😤
Poddaję się 🙁. Nie znalazłam PD, jestem już dzień w plecy, więc na boskiego nie mam szans. Nie będę zarywać nocy, tylko wyklikam ile dam radę i koniec z tą promocją. Może w następnej mi się poszczęści 🙂
różnie, zobacz sobie, co Cierp1enie wstawiła chyba stronę temu. zależy też od poziomu w piniatach. od kilku, kilkunastu do kilkudziesięciu (pamiętam coś koło 50-60pkt). liczba pkt jest losowa generalnie 😉
czy mogłabym jakiejść dobrej duszy dać auto na czas od jutra do niedzieli włącznie? Jadę w góry i nie będę mieć możliwości klikania. Dam coś z CR, do dogadania 🙂
Fili993 do tego zadanie potrzebny jest bardzo słaby koń, więc jeśli takiego nie posiadasz to musisz kupić. Później wysyłaj na zawody w skokach albo biegach (nie pamiętam które mają mniej, ale chyba skoki :P ) o puli 10equus. I tyle. 😅
A ja wczoraj szukałam PD z godzinę, a dziś dostałam zaraz po zalogowaniu. 🙄 [s]Teraz potrzebny mi koń, który wystartuje w zawodach z 12% energii.. [/s] 🤔 Nie zauważyłam, że w dowyolnych zawodach. 🤣
to ja naprawdę miałam szczęście w poprzednich piniatach. jak kończyłam tę piniatę, co była przed tą z łapaniem ufo, ufo zaczęł mi latać, więc potrzymałam tę stronę otwartą i jak już przeszłam do tego zadania, to sobie złapałam 😁 😁