hej dziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie, kiedyś grałam i tu się udzielałam i jakiś czas temu znów zaczęłam.. i nie udzielałam się od kiedy zaczęłam, ale znów czytałam wątek😉 a teraz mam pytanie.. czy ma może któraś z Was ostatnie kliknięcie? potrzebuję do zadania..
Mi w zasadzie te duże napisy na głównej stronie nawet się podobają, ale spanie przez jedno klikniecie to już nie, ja lubiłam szukać derki, kłaść konia spać jak pogoda w to na padoku w derce, jak zima to w boksie, takie urozmaicenie. Niedługo to gra będzie się sama grała, a dzieciaki z nudów, czepiać się wszystkiego i zgłaszać dla samego zgłaszania, ostatnio jakaś nawiedzona chciała zgłosić konia w schronisku, bo imię się nie podobało, tylko nie wiedziała kogo zgłosić 🤔wirek: Co do innych zmian to muszę poczekać aż wejdą na Pl. bo program tak tłumaczy że nic nie rozumiem.
już nigdzie na szczęście ;p ale ja pociągami ciągle kursuję, więc strona pkp to u mnie norma ;p
Dementek, a masz słabe konie? wysyłaj je w zawody po 9-14eq.
Mi w zasadzie te duże napisy na głównej stronie nawet się podobają, ale spanie przez jedno klikniecie to już nie, ja lubiłam szukać derki, kłaść konia spać jak pogoda w to na padoku w derce, jak zima to w boksie, takie urozmaicenie. Niedługo to gra będzie się sama grała
o to to, tyle się czasem namęczyłam, zanim znalazłam derkę, a tu się okazuje, że wszystko na nic.
Ja klikam tylko tyle ile dam radę bez specjalnego pilnowania komputera. I tak już dużo kliknięć ominęłam, więc ile się uda tyle się uda. Chyba, że ktoś mógłby mi czasami kliknąć jak mnie nie będzie 😉
Małe no - nikt nie ubiegł mimo że mnie nie było na kompie 😅 Czuje że mam szczęście dzisiaj 😁 Ja mam aż 28 pkt przy 8 koniu. Bez RO się nie obejdzie niestety chyba żeby Notosa (czy jak to sie tam pisze) dostać.