Na com. pierwsze zadanie zostało mi przetłumaczone przez program "skok konia" nie bardzo wiem co mam zrobić? Może mi ktoś poprawnie przetłumaczyć? :kwiatek:
Mam takie pytanie, bo w Pomocy na howrse nie mogę znaleźć.. Czy jak mam swój OJ muszę uprawiać owies, czy jak nie uprawiam to konie nie mają jedzenia? Jak to działa?
Gosia, nie musisz uprawiać, konie go nie jedzą, owies potrzebny jest ci tylko do mieszanek jeżeli chcesz je mieć w swoim OJ. Jeżeli chcesz zarabiać to najlepiej sadzić pszenicę lub rzepę.
Szukam instruktora i kowala do ośrodka z tym, że zależy mi na tym żeby było najmniejsza pensja, ale co tydzień będę przesyłać siodło szyte na miarę albo kupować konia za 4tys żeby jakoś wynagrodzić to niskie wynagrodzenia 😉
[s]Czy ktoś byłby zainteresowany wymianą kasy z international na PL? Pokrótce chodzi o to, że na PL mam 70 tysiaków, a jakoś używać ich nie zamierzam... na com bardziej by się przydały.[/s]
Oprócz tego mam na wymianę za to samo na com (lub cokolwiek o podobnej wartości): (przeedytowałam trochę, bo coś mi się pokrzaczyło ilościowo)
Zwój Plutona x 5 Czarna Orchidea x 5 Fortuna Krezusa x 4 Chmurka x 3 Puszka Pandory x 3 Lira Apolla x 2 Podkowy Posejdona x 2 Promień Heliosa x 2 Zestaw Bonusowy x 2 [s]Woda Młodości x 1 [/s] Pięta Achillesa x 1 Różdżka Płodności x 1 Piorun Zeusa x 1 Muśnięcie Filotes x1
[s]Bardzo chętnie wymienię też: rogatą tekinkę, na jakiegokolwiek roga (byle klacz) na com konia ze złotym jabłkiem
(zamiast roga lub konia z GA chętnie przygarnę equus a najlepiej jakieś itemy 🙂[/s]
Ło matko, znowu mam problem, jak już pisałam , niekiedy tłumaczenie programu mnie dobija, o co chodzi w tym zadaniu? 🤔Moim następnym celem ustawić Faylinn darmo 1 Nie celem. 1: Kliknij na Faylinn przetłumaczy mi ktoś na nasze? :kwiatek:
Gosia, nie musisz uprawiać, konie go nie jedzą, owies potrzebny jest ci tylko do mieszanek jeżeli chcesz je mieć w swoim OJ. Jeżeli chcesz zarabiać to najlepiej sadzić pszenicę lub rzepę.