Jak wymienia się diamenty na jakiś przedmiot na Czarnym Rynku, to nie jest to liczone jako kupon i nie dodaje biletów na loterii? Jeśli tak to szkoda, bo właśnie zużyłam 50 diamentów na rzeczy z CR. 😵
Jak wymienia się diamenty na jakiś przedmiot na Czarnym Rynku, to nie jest to liczone jako kupon i nie dodaje biletów na loterii? Jeśli tak to szkoda, bo właśnie zużyłam 50 diamentów na rzeczy z CR. 😵
no ale jak zużyłaś te diamenty, to powinno ci pokazać, czy doliczyło ci jakieś losy. ale wydaje mi się, że diamenty się nie liczą. a co to za nowość, że loteria na pl skończyła się wcześniej niż na com?
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 25 losami. Wygrywasz:
79 gwiazdek z 12 losami 10 x 100 Equus z 4 losami 5 x Punkt dorastaniaz 3 losami 600 Equus z 2 losami 200 x Jabłko z 2 losami 1 x Muśnięcie Filotes 1 x Czarna Orchidea
a no właśnie się zastanawiałam, czy 29.10 godzina 0😲0 to dzisiaj czy jutro 😉 czyli że dzisiaj?? jedno dobre z tą zmianą czasu, mniejsza różnica na howrse 😉
Wyjątkowo szczęśliwa dla mnie loteria 😀 Saturn 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Harmonii 1 x Złote Jabłko 1 x Promień Heliosa 1 x Zwój Plutona 1 x Lira Apolla 456 gwiazdek 66 x 100 Equus 32 x Punkt dorastania 25 400 Equus 600 x Jabłko 1 x Diament 1 x Laury Dafne 6 x Muśnięcie Filotes (aż 6 :wysmiewa🙂 2 x Fortuna Krezusa 2 x Czarna Orchidea 1 x Puszka Pandory
to jest podobno działający plan zabaw z uwzględnieniem karmienia (w sensie ile trzeba dać). mogę jutro przetłumaczyć 😉 teraz czekam tylko na wyniki losowania i idę spać ;p
1 year 4 months groom, carrot, 2hrs, feed, 9hrs, stroke, water
When Howrse tells you to feed one amount feed a different one (just for foal games): * if 4.4lbs - then feed 8lbs * if 6.6lbs - then feed 10lbs * if 8.8lbs - then feed 12lbs * if 11lbs - then feed 12lbs