myślicie, że jak teraz jest po 4 towarzyszy w RO, to będzie ich potem więcej? tak jak było ze składnikami do eliksirów. bo kurcze, trochę tych RO pójdzie, ale może jakimś cudem uda mi się zdobyć Neptuna? wysłałam towarzyszy po 5 element i zestaw harmonii - na wymianach to 3 kolejne RO w końcu 😉 i mam jeszcze objęcia, też na wymianę, więc w sumie 4.
Miyako, a chcesz owcę na pl? bo na przyszły tydzień mam już skończony limit na wymiany 😁 nie pytaj ;p Facella, to na pl czy na com? 5 element spokojnie wymienię na 2, ale objęć jeszcze mi się tak nie udało. ewentualnie mogę element na 2 om i potem próbować om na 2 ro 😁 i tak element dostanę za tydzień dopiero.
o jaaa, ale głupie. można by kombinować z wymianami, ale szkoda zachodu. na prezenty też mam limit na pl to już nikomu nic nie wyślę, a chciałam resztę rozdać :/
Mam prośbę 23 wyjeżdżam nad morze i miałabym prośbę aby jakaś miła osoba zaopiekowała się moim kontem😉 Oczywiście osoba ta zostanie wynagrodzona rzeczą z CR lub jakiegoś konia kto co woli 🙂 Bardzo proszę o kontakt PW 😉
mój CR
Róg Obfitości x 5 Diament x 4 Fortuna Krezusa x 2 Puszka Pandory x 2 Zwój Plutona x 2 Promień Heliosa x 1 Czarna Orchidea x 1 Piorun Zeusa x 1 Muśnięcie Filotes x 1
Czy ktoś ma jakiś dobry ośrodek (z drogimi lekcjami, marchewką i ew. prysznicami) i byłby tak miły i zarezerwowałby mi miejsce dla źrebaka (będzie do GP 🙂 ) ? Mój nick to dream.
no dobra, na forum howrse nic nie mogę znaleźć. jeśli będę chciała zdobyć Neptuna, to czy muszę wysłać towarzyszy po niego tydzień przed końcem akcji (wyprawa trwa 7 dni), czy mogę to zrobić nawet ostatniego dnia, a i tak go dostanę?
diament pojawia się w tym miejscu, gdzie masz głaskanie, czyszczenie, karmienie zamiast jednego z tych przycisków. klikasz na to, dostajesz diament, a przycisk wraca do normy, czyli znowu jest to np. głaskanie. diament pojawia się co koński rok chyba 🙂
ile tych duchów i smoków w sumie potrzebnych jest by zdobyć Neptuna, ktoś liczył? Łącznie z innymi wyprawami, tak by było 25 wypraw zrobionych +Neptun.