Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

nie ma ktoś na zbyciu owiec na com? mogę dać coś z cr na pl 😉
Sprzedam 20letnią klacz jednorożca za 65tys, będzie później na kupon, bo nie ma kamienia. Klaczka wystawiona u mnie na sprzedażach.
myślicie, że jak teraz jest po 4 towarzyszy w RO, to będzie ich potem więcej? tak jak było ze składnikami do eliksirów. bo kurcze, trochę tych RO pójdzie, ale może jakimś cudem uda mi się zdobyć Neptuna? wysłałam towarzyszy po 5 element i zestaw harmonii - na wymianach to 3 kolejne RO w końcu 😉 i mam jeszcze objęcia, też na wymianę, więc w sumie 4.
calore, nie daj się i OM wymień za 2 RO, 5ty element też za 2 RO. ja tak wymieniałam bez problemu (-:
na com mam 4 owce 🙂
Miyako, a chcesz owcę na pl? bo na przyszły tydzień mam już skończony limit na wymiany 😁 nie pytaj ;p
Facella, to na pl czy na com? 5 element spokojnie wymienię na 2, ale objęć jeszcze mi się tak nie udało. ewentualnie mogę element na 2 om i potem próbować om na 2 ro 😁 i tak element dostanę za tydzień dopiero.
Może być ^^
i na PL, i na COM, chociaż na COM było trudniej, ale wymieniłam OM za 2 kupony.
A jak mam Ci ją przekazać? 😀
jako prezent, jak PD 😉 na pl oddam za parę dni, ok?
Tylko że to niemożliwe :/
Usunęli towarzyszy z prezentów...
o jaaa, ale głupie. można by kombinować z wymianami, ale szkoda zachodu. na prezenty też mam limit na pl to już nikomu nic nie wyślę, a chciałam resztę rozdać :/
Głupio to rozegrali :/
mam do sprzedaży kilka CR za eqq, zapraszam na pw  :kwiatek: 🏇
Mam prośbę 23 wyjeżdżam nad morze i miałabym prośbę aby jakaś miła osoba zaopiekowała się moim kontem😉
Oczywiście osoba ta zostanie wynagrodzona rzeczą z CR lub jakiegoś konia kto co woli 🙂
Bardzo proszę o kontakt PW 😉

mój CR

Róg Obfitości
x 5
Diament
x 4
Fortuna Krezusa
x 2
Puszka Pandory
x 2
Zwój Plutona
x 2
Promień Heliosa
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Piorun Zeusa
x 1
Muśnięcie Filotes
x 1
Czy ktoś ma jakiś dobry ośrodek (z drogimi lekcjami, marchewką i ew. prysznicami) i byłby tak miły i zarezerwowałby mi miejsce dla źrebaka (będzie do GP 🙂 ) ?
Mój nick to dream.
ja narazie mam niestety lekcje tylko za 50 equ🙁
ChemiK i tak lepiejj niż ja 🙂 ja mam za 39 ale w ogole nie zajmuje się ośrodkiem.
ja wlasnie moim osrodkiem nie zajmowalam sie prawie 2 miesiace. a wczesniej mialam lekcje za 57;(
no dobra, na forum howrse nic nie mogę znaleźć. jeśli będę chciała zdobyć Neptuna, to czy muszę wysłać towarzyszy po niego tydzień przed końcem akcji (wyprawa trwa 7 dni), czy mogę to zrobić nawet ostatniego dnia, a i tak go dostanę?
Mozesz to zrobic ostatniego dnia🙂
uff, dzięki! 🙂
[s]Pomógłby mi ktoś przerzucić towarzysza Ducha z konta na konto?[/s]
nieaktualne

jeszcze pytanie z innej beczki. w jaki sposób dzikusy zdobywają diamenty? konik to mój pierwszy dziki, więc jestem ciekawa 😉
diament pojawia się w tym miejscu, gdzie masz głaskanie, czyszczenie, karmienie zamiast jednego z tych przycisków. klikasz na to, dostajesz diament, a przycisk wraca do normy, czyli znowu jest to np. głaskanie. diament pojawia się co koński rok chyba 🙂
jest któraś chętna na wymianę SLH na zestaw Nyx? Za 13 godzin mogę się wymienić  😉
jest ktoś chętny na ducha na pl??  🏇
nie potrzebujesz?  😁
a co byś chciała za tego ducha? 😀
chyba do jutra do 10 można go wystawić na wymianach tych normalnych, czy mi się wydaje?
ile tych duchów i smoków w sumie potrzebnych jest by zdobyć Neptuna, ktoś liczył? Łącznie z innymi wyprawami, tak  by było 25 wypraw zrobionych +Neptun.
Ja na Neptuna zębów nie ostrzę, bo nie mam kuponów/ diamentów/ RO żeby zdobywać tych lepszych towarzyszy. Za to bardzo zależy mi na OM i Nyxie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się