Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

ok, to ja zakładam zeszycik i będę pisać, kto do jakiej grupy  😁 póki co zostało [s]9[/s] 11 miejsc (ja, Cierp1enie, Czarownica i fly już jesteśmy wpisane)
edit: założyć nowy wątek? czy dopiero jak ruszy rejestracja? bo tu się zrobi za dużo syfu...
edit: nie umiem liczyć  😁
ja też do pierwszej grupy! 😀
umawiamy się na jakaś konkretną rasę koni do hodowli? czy tam wszystko jedno?
Ja też chętna do pierwszej grupy jestem 🙂.
ja też 😉
Ja także 🙂
Ja też.
Mi obojętnie gdzie zostanę dopisana 🙂
czy moderator .liberian girl. to nasza re-voltowa liberian_girl?  😀iabeł:
na Cup
to mnie dopiszcie jako członka 😉 nick pewnie będę mieć jak na com - xofkate. a jak by się nie grało przez jakiś czas, to co? wypad z grupy? 😁 można w ogóle grać indywidualnie, bez grupy?
mnie też zapiszcie nick będzie jak na pl. Deni 🙂
Jeżeli jest wolne miejsce, to ja też bym chciała.
Mam nadzieję, że to nie problem.
To moje konto na .com, gdyby ktoś chciał zobaczyć, jak sobie radzę.
http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=33076810
najważniejsze jest, by trenować jak najllepiej konie, bo one potem wygrywają diamenty, które są potrzebne do wyzwań
no to lu. trenowanie koni mam opanowane, nawet szybko mi to idzie jak mi nikt nie przeszkadza w domu  🏇  😀
A może umówimy się na jedną rasę, żeby mieć dostęp do ogierów dobrych?
na pewno quartery, w ogóle zauważyłam, że na sprzedażach przeważają mieszańce, mieszańce najszybciej uzyskują wyższe UM, rasowce mają ok 680UM, a mieszańce już po 800Um
Może skoro mają być dwie re-voltowe grupy, to jedna zajmie się Quarterami, a druga mieszańcami?
ja też mogę 😀
Na howrseCup UM rosną do 25 roku życia.
CzarownicaSa, na razie nie wiadomo jak to będzie z tymi grupami, zobaczymy ile się osób zarejestruje.
ja się mogę bawić i w QH i w mieszańce, tylko jeszcze nie ogarnęłam tej gry 🤔
Dziś uzbierałam już trochę diamentów i mam już 6000 🙂
muszę wyźrebić jednorożkę, a punktów brak, jak ktoś może to proszę o punkciki na limonkowa.  🙇
borkowa., jeżeli na pl, to wysłałam, oddawać nie trzeba.
Watrusia  :kwiatek: :kwiatek:
jednak bezrogi, bleeee  🤦 opchnęłam dwa po 2500 eqq  🙂
A mi się urodził dzisiaj pierwszy jednorożec 🙂 co prawda słaby bo um.81 a PG 670,ale poszedł za 35.000 eq 🙂
nie chciałby ktoś zająć się moim kontem od jutra do poniedziałku? 😉 chodzi tylko o ogarnianie 4 boskich koni.
ja bym mogła, napisz tylko na pw co dokładnie robić 😉
ja tez sie pisze do druzyny 🙂
czy nie chciałby ktoś się zając moim kontem jutro i w niedziele ? nie chodzi o wszystkie konie 😉
zaćjesz ja mogę 🙂 tylko o jaką ilość koni chodzi?
8 boskich koni 😉 tylko wysłać na lekcje i nakarmic 🙂 i Jowisza wyslac na przejezdzka w galaktyke wiru 🙂
Ma ktoś za zbyciu towarzysza zebrę na PL? Jeśli tak to chętnie kupię za equus, ewentualnie coś z CR. Do dogadania  😉
Zatrudnię stajennego na PL, na dłuższy czas, dam maksymalną stawkę, może ktoś chce np. na lewym koncie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się