ok, to ja zakładam zeszycik i będę pisać, kto do jakiej grupy 😁 póki co zostało [s]9[/s] 11 miejsc (ja, Cierp1enie, Czarownica i fly już jesteśmy wpisane) edit: założyć nowy wątek? czy dopiero jak ruszy rejestracja? bo tu się zrobi za dużo syfu... edit: nie umiem liczyć 😁
to mnie dopiszcie jako członka 😉 nick pewnie będę mieć jak na com - xofkate. a jak by się nie grało przez jakiś czas, to co? wypad z grupy? 😁 można w ogóle grać indywidualnie, bez grupy?
Jeżeli jest wolne miejsce, to ja też bym chciała. Mam nadzieję, że to nie problem. To moje konto na .com, gdyby ktoś chciał zobaczyć, jak sobie radzę. http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=33076810
na pewno quartery, w ogóle zauważyłam, że na sprzedażach przeważają mieszańce, mieszańce najszybciej uzyskują wyższe UM, rasowce mają ok 680UM, a mieszańce już po 800Um
CzarownicaSa, na razie nie wiadomo jak to będzie z tymi grupami, zobaczymy ile się osób zarejestruje. ja się mogę bawić i w QH i w mieszańce, tylko jeszcze nie ogarnęłam tej gry 🤔