Hehe piszcie czy chodzi o Howrse pl. com, czy cup 🙂, bo w już można się pogubić 😁. No nic, jak widać nie dane mi testować teraz tą grę, no trudno, poczekam jak wejdzie dla wszystkich, też będę chciała się dostać do drużyny Re-voltowej, nick pewnie będę miała jak w Howrse pl. Deni.
gdybyście chciały jakiegoś zwierzaka to piszcie 😉 ja się w to na com nie bawię 😉
Butterfly x 3 Cat x 1 Frog x 1 Giraffe x 2 Goat x 1 Hen x 1 Phoenix x 1 Rabbit x 2 Sheep x 2 Swallow x 1 Turtle x 4 Zebra x 2
i
Dog x 1 Frog x 3 Giraffe x 1 Goat x 1 Hen x 1 Phoenix x 1 Rabbit x 1 Swallow x 1 Zebra x 1
dodatkowo mam jeszcze pass do wymiany i :
Ploutos' Parchment x 8 Black Orchid x 5 Helios' Ray x 4 Croesus' Fortune x 4 Medusa's Blood x 3 Achilles' Heel x 2 Zeus' Lightning Bolt x 2 Bonus Pack x 2 Philotes' Stroke x 2 Apollo's Lyre x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Piece of Cloud x 1 Philosopher's Stone x 1 Fertility Wand x 1 Harmony Pack x 1 Pandora's Box x 1 Chronos' Timer x 1 Horn of Plenty x 1
Są już koniki na Howrse! 😅 Ukatrupię jeszcze jednego konia i kupię 😍
edit: Jesssu, ten koń ma wodę młodości i 19 lat dopiero 😵 Wieki będę go postarzać... :/ Nie chce ktoś wymienić kuponu na 27letniego 10 miesięcznego konia...? Skończyły mi się punkty dorastania 🙁
Mam konika 😅 fajnie zrobili z tą sprzedażą zarezerwowaną, kto chce i może to kupuje, nie trzeba się szarpać 🙂, kupiłam dwa dziadki, wydałam 90 tyś na nie, opłaciło się.
Ma któraś konia wyspecjalizowanego na western z umiejętnościami pomiędzy 331.20 i 662.40% w kłusie? Jeśli tak, to bardzo bym prosiła o wystawienie delikwenta w zawodach Western Pleasure w moim ośrodku. Zawody nazywają się Rancho Rychnov . Proszę o pomoc, bo ustawiłam trochę za wysoki próg um a jest zapisany jeden koń i nie mogę na razie zmienić. i tak wiszą mi te zawody z jednym koniem już 4 dni 🤔
Cierp1enie, zaraz postarzę mojego rożka do wieku rozpłodowego i wystawię Ci krycie. ponadto jesteś drugim adminem w re-voltowej grupie (-; edit: albo dobra, w nowym poście
Cierp1enie, oby Ci skarb mistrzostw został po restarcie 😜
o tak 😜 przyda nam się!
Ogólnie to dziewczyny za 4 dni logujemy się na howrse cup, robimy wszystko tak jak teraz tutaj. Czyli Facella zakłada grupę re-volta i daje z 3 administratorów, najlepiej osoby które siedzą długo na necie. Od razu bierzemy się za treningi koni i zbieramy diamenty, wygrane na zawodach dają diamenty, nawet za 4 miejsce się dostaje, także do Boju Re-Volto!!!
jakby ktoś był chętny na funkcję admina, to proszę do mnie pw, bo nie chcę wybierać sama. stworzy się wewnętrzne forum grupy i moderatorzy też by się przydali. osoby rekrutujące innych też mile widziane (-; niestety grupa pomieści jedynie 15 osób 🤔 najwyżej podzielimy się na dwie grupy w taki sposób, żeby w każdej grupie była osoba ze skarbem mistrzostw! jeśli będzie tylko jedna taka osoba, to przy każdych mistrzostwach będzie zmieniała grupę - tak chyba będzie najbardziej fair.
funkcje poszczególnych członków grupy: - członek: zmiana logo i prezentacji drużyny; wysyłanie grupowych wiadomości - moderator forum: członek + tworzenie, usuwanie, zmiany i modyfikacje forum - rekrutujący: członek + rekrutacja i ew. usuwanie graczy - administrator: mod + rekrutujący + tworzenie, usuwanie, zmienianie i przypisywanie stanowisk
edit: nie mogę wyblupować tego rożka 😤 Cierp1enie robię co się da, mogę wystawić z blupem 50 jeśli Ci się spieszy... nie umiem blupować koni, trening ukończony, przejażdżek nie ma, z zawodów 100% i ciągle jest 50 🤔 może dlatego że nie idzie wygrać żadnych zawodów 😵