Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Hehe piszcie czy chodzi o Howrse pl. com, czy cup 🙂, bo w już można się pogubić 😁. No nic, jak widać nie dane mi testować teraz tą grę, no trudno, poczekam jak wejdzie dla wszystkich, też będę chciała  się dostać do drużyny Re-voltowej, nick pewnie będę miała jak w Howrse pl. Deni.
Watrusia, od nowa będziemy tworzyć grupę re-voltową i grać. Każdy będzie zaczynał od początku.

Zostało mi 950kuponów na 5 dni, co z nimi zrobić ??  😀 😀
Cierp1enie,  aha, no tak.
rozpładzaj, dawał ZJ. PH, ZN itd 😀
dziewczyny gdybyście miały konie z umiejętnościami 1050 i więcej i szukały OJ to dajcie znać bo ja mam wolne miejsca a chcę podnieść prestiż 😉
jest ktoś chętny na Hop  na com? za ro na pl?
gdybyście chciały jakiegoś zwierzaka to piszcie 😉 ja się w to na com nie bawię 😉

Butterfly x 3
Cat x 1
Frog x 1
Giraffe x 2
Goat x 1
Hen x 1
Phoenix x 1
Rabbit x 2
Sheep x 2
Swallow x 1
Turtle x 4
Zebra x 2

i

Dog x 1
Frog x 3
Giraffe x 1
Goat x 1
Hen x 1
Phoenix x 1
Rabbit x 1
Swallow x 1
Zebra x 1

dodatkowo mam jeszcze pass do wymiany i :

Ploutos' Parchment x 8
Black Orchid x 5
Helios' Ray x 4
Croesus' Fortune x 4
Medusa's Blood x 3
Achilles' Heel x 2
Zeus' Lightning Bolt x 2
Bonus Pack x 2
Philotes' Stroke x 2
Apollo's Lyre x 1
Poseidon's Horseshoes x 1
Piece of Cloud x 1
Philosopher's Stone x 1
Fertility Wand x 1
Harmony Pack x 1
Pandora's Box x 1
Chronos' Timer x 1
Horn of Plenty x 1
Dziewczyny z HowrseCup jaką rasę hodujecie? Standardbredów dobrych do kryć już nie ma, przed chwilą kupiłam klaczkę QH i z ogierami też lipa.
Mam na sprzedaz dwie panienki🙂 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=10784176
Są już koniki na Howrse!  😅
Ukatrupię jeszcze jednego konia i kupię  😍

edit: Jesssu, ten koń ma wodę młodości i 19 lat dopiero 😵 Wieki będę go postarzać... :/
Nie chce ktoś wymienić kuponu na 27letniego 10 miesięcznego konia...? Skończyły mi się punkty dorastania 🙁
Potrzebuję OM 🙂 jest któraś z was chętna wymienić się 😀 ? Jak tak to na co.
Mam konika 😅 fajnie zrobili z tą sprzedażą zarezerwowaną, kto chce i może to kupuje, nie trzeba się szarpać  🙂, kupiłam dwa dziadki, wydałam 90 tyś na nie, opłaciło się.
również zakupiłam Konika  😀 mój pierwszy dzikus  😅

na sprzedaż źrebaki Nokota
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=302397 ceny do negocjacji  😉
Mi brakuje jeszcze ok 5 miesięcy i też będę miała 😁

edit: Mam konika! 😅
Ma któraś konia wyspecjalizowanego na western z umiejętnościami pomiędzy 331.20 i 662.40% w kłusie?
Jeśli tak, to bardzo bym prosiła o wystawienie delikwenta w zawodach Western Pleasure w moim ośrodku. Zawody nazywają się Rancho Rychnov .
Proszę o pomoc, bo ustawiłam trochę za wysoki próg um a jest zapisany jeden koń i nie mogę na razie zmienić. i tak wiszą mi te zawody z jednym koniem już 4 dni  🤔
Pytanko do osób, które już miały dzikie konie- kiedy będę mogła dać mojemu OM? 👀
Cierp1enie, zaraz postarzę mojego rożka do wieku rozpłodowego i wystawię Ci krycie. ponadto jesteś drugim adminem w re-voltowej grupie (-;
edit: albo dobra, w nowym poście
Dzięki Facella 🙂

Kurde, mam 12 kuponów, korci ten Konik Polski

Na howrseCup re-volta jest na 79miejscu.
Pytanko do osób, które już miały dzikie konie- kiedy będę mogła dać mojemu OM? 👀

wygląda na to, że po udomowieniu (taming, nie wiem jak po polsku :icon_redface🙂. Misakiemu mogę dać, a Konikowi jeszcze nie.
Ja już mam niesfornego konika. Ciekawe za ile dni oswoję go... Szkoda mi na to equus  😵.

Dziewczyny, nie chce któraś zamienić 100 000 EQUUS na COM na tyle samo na PL? Nie gram na COM, a na PL kasa by się przydała.
Cierp1enie, oby Ci skarb mistrzostw został po restarcie  😜
Hm... licząc ok. 10% oswojenia dziennie, to dopiero za 10 dni... 😵
Na oswojenie trzeba wydawać equus o.O
To już mi się nie chce polskiej mendy  😁
Eeej, a jak mam dzikie konie innej rasy to mogę pomagać innym w oswajaniu konika?
Cierp1enie, oby Ci skarb mistrzostw został po restarcie  😜

o tak  😜 przyda nam się!

Ogólnie to dziewczyny za 4 dni logujemy się na howrse cup, robimy wszystko tak jak teraz tutaj. Czyli Facella zakłada grupę re-volta i daje z 3 administratorów, najlepiej osoby które siedzą długo na necie.
Od razu bierzemy się za treningi koni i zbieramy diamenty, wygrane na zawodach dają diamenty, nawet za 4 miejsce się dostaje, także do Boju Re-Volto!!!
co musi robić taki administrator?
Jea, prawie jak pospolite ruszenie! 😁 Damy czadu! 😅

Miyako
można, ale nie trzeba 😉 To taka funkcja dodatkowa, jak komuś się czekać nie chce długo :P
jakby ktoś był chętny na funkcję admina, to proszę do mnie pw, bo nie chcę wybierać sama. stworzy się wewnętrzne forum grupy i moderatorzy też by się przydali. osoby rekrutujące innych też mile widziane (-;
niestety grupa pomieści jedynie 15 osób 🤔 najwyżej podzielimy się na dwie grupy w taki sposób, żeby w każdej grupie była osoba ze skarbem mistrzostw! jeśli będzie tylko jedna taka osoba, to przy każdych mistrzostwach będzie zmieniała grupę - tak chyba będzie najbardziej fair.

funkcje poszczególnych członków grupy:
- członek: zmiana logo i prezentacji drużyny; wysyłanie grupowych wiadomości
- moderator forum: członek + tworzenie, usuwanie, zmiany i modyfikacje forum
- rekrutujący: członek + rekrutacja i ew. usuwanie graczy
- administrator: mod + rekrutujący + tworzenie, usuwanie, zmienianie i przypisywanie stanowisk

edit: nie mogę wyblupować tego rożka  😤 Cierp1enie robię co się da, mogę wystawić z blupem 50 jeśli Ci się spieszy...
nie umiem blupować koni, trening ukończony, przejażdżek nie ma, z zawodów 100% i ciągle jest 50 🤔 może dlatego że nie idzie wygrać żadnych zawodów  😵
To ja się piszę do pierwszej grupy jako członek :P
Ja się piszę do Re-voltowej grupy! 🙂.

Mogę mieć jakąś funkcję i tak całe wakacje przed kompem spędzam...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się