Ok 😉 O ile sama będę pamiętać 😁 Wysłać Ci tę listę rzeczy z BM, czy jednak nie jesteś zainteresowana? 😉 Nie muszę wymieniać na to samo, może być coś innego 😉
Na chama jeszcze jeden mogę spróbować wyczarować, ale nie obiecuję, że będzie działał, bo już nie pamiętam jakie podałam 🤔 Żeby nie było to pierwszej chętnej osobie wrzucę na Pw.
Miałam poprosić, bo te 1000 kuponów kusi, ale... niedługo w sumie już wchodzi normalne Howrse Cup 🙂 Aczkolwiek jakby się jeszcze coś trafiło, to nie pogardzę :kwiatek: 👀
Zbieram na Neptuna, na razie 11 kuponów 30diamentów i 9 RO 🙂 mam jeszcze jedną wagę temidy w razie w 😀D No i objęcia na wymianę na kupony także liczę na szczęście 😀
Ładnie :P Ja na razie poprzestaję na Koniku Polskim, jeszcze tylko 5 kuponów 😀 Ale koni na kupon mam 14, więc jestem spokojna 🙂 Potem tylko muszę uzbierać na OM dla Konika i będzie git :P
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 14 losami. Wygrywasz:
1 x Objęcia Morfeusza 🏇 51 gwiazdek 8 x 100 Equus 2 000 Equus z 2 losami
ostatnie losowanie i taki fart 😀
Dziewczyny napiszcie czym Howrse Cup różni się od normalnego. Będzie prościej na starcie jak już się zacznie rejestracja dla wszystkich 😉
Jutro powinnam osiągnąć 75% prestiżu w zawodach w trailu 😅 w pleasure mam dopiero 65,5% 🤔 jakby któraś miała dobre konie i chciała mi pomóc to wszystkie zawody w moim ośrodku nazywają się Rancho Rychnov. Mogę też powystawiać swoje konie w Waszych zawodach jak ktoś chce.
Tu są nagrody, które wygrałeś za swoje losy! 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Róg Obfitości 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Bonusowy 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa 13 x Diament 1 x Piorun Zeusa 66 200 Equus konia rasy Bashkir Curly 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 1032 gwiazdki 169 x 100 Equus 100 x Punkt dorastania 2300 x Jabłko 1 x Konik Morski 8 x Muśnięcie Filotes 2 x Fortuna Krezusa 3 x Pięta Achillesa 4 x Powiew Eola 2 x Czarna Orchidea
Podsumowanie: Zestaw 3 Kuponów 1 x Waga Temidy 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Bonusowy 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa 15 x Diament 1 x Piorun Zeusa 46 600 Equus konia rasy Bashkir Curly 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 952 gwiazdki 177 x 100 Equus 93 x Punkt dorastania 2400 x Jabłko 4 x Laury Dafne 3 x Konik Morski 4 x Muśnięcie Filotes 7 x Fortuna Krezusa 1 x Powiew Eola 4 x Czarna Orchidea 4 x Puszka Pandory
W sumie nie jest źle. Udało mi się trafić kupony i Wagę Temidy. Ale i tak w porównaniu z innymi loteriami jest trochę biednie. U mojej siostry w ogóle beznadzieja. Prawie cały czas miała PD, jabłka i następne losy. Prawie nic z CR
1 miesiąc Konta Pegaza 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Bonusowy 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa 15 x Diament 1 x Piorun Zeusa 82 400 Equus
konia rasy Bashkir Curly 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 1509 gwiazdek 215 x 100 Equus 116 x Punkt dorastania 2300 x Jabłko 3 x Laury Dafne 3 x Konik Morski 6 x Muśnięcie Filotes 7 x Fortuna Krezusa 7 x Pięta Achillesa 1 x Powiew Eola 3 x Czarna Orchidea 5 x Puszka Pandory
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 20 losami. Wygrywasz:
66 gwiazdek z 12 losami 3 x 100 Equus z 3 losami 4 x Punkt dorastania z 2 losami 1 400 Equus z 3 losami
ogólnie Zestaw 3 Kuponów 1 miesiąc Konta Pegaza 1 x Waga Temidy 1 x Róg Obfitości 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Bonusowy 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa 14 x Diament 1 x Piorun Zeusa 40 200 Equus konia rasy Bashkir Curly 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 831 gwiazdek 89 x 100 Equus 96 x Punkt dorastania 1500 x Jabłko 2 x Laury Dafne 2 x Konik Morski 2 x Muśnięcie Filotes 2 x Fortuna Krezusa 2 x Pięta Achillesa 1 x Powiew Eola 3 x Czarna Orchidea 4 x Puszka Pandory
Pilnie potrzebuję boksu w ośrodku z lekcją 60 lub 59 Eq (nie pogardziłabym również prysznicem) dla tego źrebola: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=10774386 Mógłby ktoś zarezerwować? :kwiatek:
1 x Waga Temidy 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Bonusowy 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa 18 x Diament 1 x Piorun Zeusa 64 400 Equus
konia rasy Bashkir Curly 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 1564 gwiazdki 201 x 100 Equus 120 x Punkt dorastania 4200 x Jabłko 6 x Laury Dafne 1 x Konik Morski 3 x Muśnięcie Filotes 8 x Fortuna Krezusa 3 x Pięta Achillesa 3 x Czarna Orchidea 3 x Puszka Pandory
dozbierałam do żywiołu
jaa w ciągu dnia nazbierałam 313 diamentów na howrsecup, szkoda że na zwykłym howrse tyle nie mam 😀DDD
mój koń na dzień dobry, po rejestracji, ma PG 653 😲 jeeej podoba mi się! ogarnął ktoś gdzie można zgłaszać błędy? edit: mogę meldować na bieżąco odkrycia czy grozi mi za to jakaś kara 👀