fly - ja jeszcze nic nie stworzyłam, próbuję kupić konie ale muszę mieć 10 😵 by zakupić na bezpośrednich, a chciałam kupić fajnego konia noooo mój nick to rosolowa
Cierp1enie niby piękne, ale jak sobie teraz myślę i patrzę na to wszystko to dochodzę do wniosku że dopóki nie będę miała odblokowanych bezpośrednich to nie mam na co kuponów wydawać:/
Mogę wam się pożalić? Na tej pieprzonej loterii brakuje mi marnych 8 gwiazdek do Pięty Achillesa... A jutro kończy się loteria -_-" I za 12 losów dostałam, 5 losów na następne losowanie -_-" ohh! Ktoś ma tez takiego pecha jak ja?
jak się kulturalnie zrobiło 😁 mam 2 różdżki płodności, [s]piętę i muśnięcie[/s]. wszystko to wymienię na to samo na com 🙂 różdżki najlepiej od razu obie, jeśli ktoś ma 🙂 zostały tylko różdżki 😉
calore mam Muśnięcie na com, jak chcesz 😉 W ogóle dużo mam tych przedmiotów, a na com nie gram, więc jak chcesz to mogę Ci przesłać listę, może chciałabyś się za coś jeszcze wymienić? 😉
no spoko, nie spieszy mi się, ale znając życie, to pewnie się z kimś umówię na coś innego i zapomnę o tym 😉 gdybym nie wystawiła w poniedziałek to się przypomnij 😉