Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Staram się założyć sobie od nowa konto ale przejście tego samouczka odbiera mi ochotę do gry, to samo perspektywa udziału w promocjach zwłaszcza gdy mam gołe konto. Wyrzucam sobie, że nie zostawiłam w spokoju swojego pierwotnego konta, zamiast kasować trzeba było zostawić bo i tak co chwilę wracam do gry. Ciężko znaleźć tą początkową radość z gry kiedy co 5 minut inna promocja... Brakuje mi też starych "achievements" i starego ducha gry gdy chodziło bardziej o konie a nie o wieczne promocje i gdy boskie konie były dla mnie rzeczywiście czymś "wow". No i tego, że się człowiek sam dowiadywał jak to wszystko działa a nie jak teraz jest ten samouczek.
No. Wyżaliłam się.
CatGirl, lubię to! 🙂 najgorsze, że większość grających na pl pewnie nie wie nawet, o jakie achievements chodzi 😉 nawet stara grafika i układ strony były fajniejsze wtedy, a promocje to były ze 4 do roku, a nie co miesiąc.
tak, mi też się tęskni do starych grafik, o dziwo
Witaj, Jekaterina,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 9 losami.
Wygrywasz:

Zestaw 3 Kuponów  🏇
3 x Diament
9 gwiazdek
4 losy na następne losowanie
1 000  Equus

po raz pierwszy udało mi się wygrać jedną z głównych nagród. wooow  😀
to jeszcze muszę uśmiercić 8 koni i będę mieć na Konika 🤣
CatGirl, o jaki samouczek ci chodzi? jeżeli  o taką małpkę która prowadzi gracza bodajże do 3 roku życia konia, (nie bardzo już pamiętam) i na koniec dostaje się  drugiego konia, to tak było od początku, jak gra weszła na serwer polski, ja gram od początku i pamiętam tą małpkę  🙂, no chyba że jest jeszcze jakiś inny teraz samouczek. Co do koni boskich i wszelakich promocji, jedna się kończy a druga zaczyna , to zgadzam sie w stu procentach. Nie podobają mi się też te nowe  zmiany , gra jest coraz łatwiejsza  i coraz bardziej skierowana na kupno kuponów za realną kasę. 
Od chyba 3 dni wygrywam tylko kolejne losy, gwiazdki i punkty dorastania... masakra 😵 Mam już dosyć tej loterii :/ Na szczęście niedługo koniec...
ja mam dokładnie to samo -.-
Mam do wymiany Piorun Zeusa i ew. Pandorę
Kupiłam konia na kupon w wieku 28 lat za 15 tys 😍
Mam wystawione na sprzedażach dobre źrebaki luzytany - wiele z nich po łzach  😉

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=1602864
Watrusia, na com kiedyś nie było samouczka, w ogóle wszystko było inaczej. polskie howrse weszło już po zmianach na com, więc jak ktoś gra i grał tylko na pl to wielu rzeczy nie wie 😉 zamiast dokonań były achievementy, nie było wymian, a przedmioty z cr wysyłało się jak normalne prezenty (z tym, że 10 tygodniowo, a nie 3 😉), nie było diamentów, nie było tylu nowych ras, był nawet quiz howrse, ale też go zlikwidowali. w boksach były zwierzęta, a nie prysznice i nie było towarzyszy 😉 uff, dużo się pozmieniało 😁
calore, ee, ja pamiętam to z czasów gdy zaczynałam grać na PL ;p.
calore, to ja wiem , tyle że ja gram tylko na polskim Howrse, jak już napisałam gram od początku jak weszła  na serwer polski i też pamiętam te wszystkie zmiany.
ale wszystko było? nie wiem, kiedy dokładnie weszło polskie howrse, ale wielu rzeczy na pewno nie było 😉
Watrusia, chodziło mi o twoje pytanie o samouczek. CatGirl, grała wcześniej na com i wtedy go nie było 😉
calore, tak, wszystko z tego co mówisz było...
na pewno nie było achievements, to się zamieniło na objectives sporo przed polskim howrse chyba.
Na polskim jest od października 2010r.  🙂
quizu też nie było 😉
calore, quiz był... Nie pamiętam tylko, czy na forum, czy jako jakaś promocja...
ale mi chodzi o całkiem osobną stronę z quizem. i on nie wpływał w żaden sposób na grę.
hm, a może i był 😉 na pl gram od 04.2011  😡 ale i tak howrse usunęło lub zmieniło wiele fajnych rzeczy.
nie chce mi się myśleć, ale jestem prawie pewna, że achievements nie istniały już sporo przed polskim howrse.
calore, może ci chodzi o riding levels, nie było na bank na polskim 😉
calore, a quiz przypadkiem nie był od zdobywania kolejnych poziomów "jeździeckich" i np. po 10 dniach można było zdobyć poziom 2 co pozwalało pracować jako instruktor, inny poziom po pewnym stażu pozwalał na otwarcie EC itp.?

Witaj, HurricaneMars,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 5 losami.
Wygrywasz:

1 miesiąc Konta Pegaza
4 gwiazdki
2 losy na następne losowanie z 2 losami
3 x Punkt dorastania

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse

łaaaa  😜

edit: oooo o riding levels to mnie chodziło  😁
quiz był chyba do tych riding levels, ale taki zwykły, na osobnej stronie też był 😉 można było zrobić ileś tam tych quizów, zależy ile się miało tokenów, czy czegoś 😉 aaa, siodlarnię na com pamiętacie? trzeba było tam odkurzać sprzęt, żeby nie znikł 😉 riding levels to były pytania chyba, a achievements to były takie paski z zadaniami? i te levels były chyba w achievements też 😉
tak, osiąganie levels było w achievements. osobnego quizu nie pamiętam, pewnie się na niego nie natknęłam. tak jak niedawno odkryłam, że jest black market dla EC  😂 siodlarni i odkurzania nie pamiętam, to jeszcze chyba nie moje czasy  😁 ale sklep wyglądał inaczej, jak się kliknęło siodełko, to był sprzęt, jak jakieś rzodkiewki, to było jedzenie itp.
pamiętam króliki w boksach, można było dać 2 marchewki dziennie zamiast 1  😁
I konia można było posłać na dwie lekcje dziennie...
Ależ mnie zaszczyt kopnął:
"fajnie grasz i dam ci gratulacje i zapros ze cię i dam ci los!
ok? 🙂 "
  🏇
Watrusia

Tak, o ten. Pamiętam czasy na howrse.com gdy go jeszcze nie było.  😉

Jeszcze bylo odrobaczanie i szczepienie koni.  😉
Ale wspominki. 🙂 Ja też pamiętam riding levels, szczepienia, odrobaczania, ale to były czasy. 😀

Ma ktoś ogiera kłusaka ze 100 blup z PG ponad 535?
ooo, no jak mogłyśmy zapomnieć o szczepieniach i chorobach 😉
O matko! 😀 ale wspomnienia, ja pamiętam jak na polskim na początku żeby kupować konie na bezpośrednich, trzeba było mieć stażu 3 miesiące, a teraz po miesiącu można kupować.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się