Tak, jak przy normalnym kryciu- z tym, że musisz "dokonać dzieła" o konkretnej godzinie. 😉 Akurat tak klacz ma krycia o 12:40 i 00:40, ale musiałabyś ją postażyć chyba o 2 czy 4 miesiące, żeby mogła być pokryta.
Black Orchid x 3 Helios' Ray x 3 Diamond x 3 Philotes' Stroke x 2 Horn of Plenty x 1 Achilles' Heel x 1 Croesus' Fortune x 1
Ploutos' Parchment x 6 Diamond x 5 Black Orchid x 3 Croesus' Fortune x 2 Poseidon's Saddle Available equipment: x 2 Helios' Ray x 1 Medusa's Blood x 1 Fertility Wand x 1 Achilles' Heel x 1 Pandora's Box x 1 Chronos' Timer x 1 Horn of Plenty x 1 Apollo's Lyre x 1 Poseidon's Horseshoes x 1
a ja już mam dubel xD żeby chociaż jakiś przedmiot to był, a tu zając do kolekcji Łąka. na razie nie wymieniam. zobaczę czy mi będzie potrzebne później, bo 5 diamentów to trochę dużo...
Jak sprawdzić za ile sprzedał się na aukcji mój koń? Wystawiłam kilka jednocześnie, więc w bilansie mam sumę, a chciałabym wiedzieć ile dostałam za jednego konkretnego.
Potrzebuję Klepsydry Kronosa na pl, na wymianę mogę dać coś z com: 🙇 Diamond x 2 Achilles' Heel x 1 Croesus' Fortune x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Pandora's Box x 1 Horn of Plenty x 1 Black Orchid x 1
gram, ale nawet nie mam czasu połowy koni ogarnąć 🙄 zapomniałam, że przecież masz rożki 😵 no nic, pozwolę sobie podesłać jeszcze jednego, zwiększę sobie szanse i oddam zaraz. karty lepiej wymieniać jak się zdubluje diamentowa, bo nie można wymienić diamentowej na brązową. brązowych się nie opłaca wcale wymieniać, przedmioty się dostaje za każdym razem jak się użyje danej karty, są najtańsze na sprzedażach i wypadają bardzo często. no chyba, że pod koniec, jak już brakuje np. jednej brązowej czy coś, bo po wymianie nie można dostać dubla.
może ktoś pożyczyć do zadania konia z um. 0 starszego niż 25 lat? oddam po 10 dniach. dla HurricaneMars. (już sobie na kartce spisuję jakiego konia od kogo pożyczyłam i kiedy 🙄 )