zdanie na temat tego, czy działa, czy nie? wiem, że pytanie nie był odo mnie, napisałam tylko, kto będzie wiedział najwięcej. i nie wiem, do kogo te "dzieciaczki".
mam prośbę do kogoś z COM. jutro o 12 kończy się malowanie, a mnie nie będzie do 14 najmarniej i chciałabym, żeby ktoś mi zrobił złote jabłko (farby mam, tzn. została mi tylko pomarańczowa, a dzisiaj już nie mogę nic namalować). nie wiem czy da się to zrobić na współdzieleniu...
calore tak, choćby na ten temat. Kto pyta nie błądzi, nie znasz tego powiedzenia ? 😉 Jakaś przewrażliwiona jesteś, wdech - wydech, zawsze wszystko traktujesz jak atak ? Mogę Ci mówić Per Pani, żaden problem 😉
nie traktuję jako atak 😉 tobie się nie spodobało, że odesłałam cie do esef, bo tyle wiedziałam. i jak dla mnie, nazywanie kogoś dzieciaczkiem, mimo że gra się w tę samą grę internetową było głupie, niezależnie ile kto ma lat.
Calore ręce poniżej tyłka opadają. Pytałam, co z grą o psach, bo któraś użytkowniczka zakładała taką stronę, wiem, że pisała TUTAJ, ale nie wiedziałam, że to esef. Dowiedziałam się i napisałam do niej, nie wiem co to za jakieś głupie pyszczenie "napisz do niej, a nie tutaj", "zdanie na temat tego, czy działa, czy nie?" A jeśli chodzi o dzieciaczki - zapytaj wujka google co to sarkazm 😉
Mysza, albo coś działa albo nie, raczej ciężko mieć zdanie na ten temat. i o to mi tylko chodziło 😉 nie chce nikt Zestawu Harmonii na pl za coś na com?
calore i dalej nie rozumiesz 😉 Byłam ciekawa czy strona DZIAŁA - w sensie czy została uruchomiona i można już się zarejestrować. Bardziej łopatologicznie nie potrafię. dar ja się z nikim przecież nie kłócę 😉
Mysza, dla jasności, gra jeszcze nie działa. Znajdziesz ją pod adresem podanym przez Miyako (http://www.doggi-game.pl/) jak tylko ruszy. Ja testowałam grę przez jakiś czas, później padł mi komp i nie mogłam sobie przypomnieć strony, jak już znalazłam moją magiczną karteczkę z adresem i hasłem okazało się, że strona nie działa 🤣
ja byłam jedną z testujących tę grę o psach, testowej już nie ma, teraz trzeba poczekać aż będzie dostępna wersja dla wszystkich. Gra zapowiada sie fajnie.
Znudziło mi sie plskie howrse,jak tylko pozbedę się przedmiotów to usuwam konto. Ktoś chciałby coś z listy poniżej? Moje przedmioty
Muśnięcie Filotes x 1 Lira Apolla x 1 Pięta Achillesa x 1 Zestaw Bonusowy x 1 Złote Jabłko x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Czarna Orchidea x 1 Klepsydra Kronosa