Ja za bardzo kasy teraz nie mam,ale jedna krew w zapasie jest,pegaza też mam,w razie czego budżet sobie podczas eliksirów podreperuję 😀 No i spodziewam się też szału na względnie tanie rogi,to też puszczę kilka "w świat" 😀
Wymienię jednak tego pegaza na com za 1 pegaza na pl 😁 Niezła maniana się z tym wszystkim robi, ale udało mi się dorwać pegazy po 20 tysięcy od jakichś dzieciaków 😜
Ludzie, ludziska... ma ktoś może na com Achilles' Heel na sprzedaż? Na wymianach wszystkie sprzedają pojedynczo, a ja bym chętnie dwie naraz przygarnęła. Za Morpheus Arms też byłabym wdzięczna...
wymieniłam dwie orchidee na krew, ktoś musiał być w potrzebie chyba 🤣 a jak próbowałam ją dać przypadkowemu koniowi, to odkryłam, że on już jest pegazem 😂
Ja też wymieniłam dwie orchidee na krew, a co tam 😉 Ale pomyślałam sobie, że po co mam zbierać 15 ro na tego konia, skoro mogę sobie stworzyć kolejne cudo do GP. 🙂
Black Orchid x 4 Ploutos' Parchment x 3 Helios' Ray x 2 Croesus' Fortune x 2 Medusa's Blood x 1 Fertility Wand x 1 Pandora's Box x 2 Morpheus' Arms x 1 Philotes' Stroke x 1 Apollo's Lyre x 1 Artemis' Arrow x 1 Poseidon's Horseshoes x 1
Do wymiany na pl, Krew za krew, reszta - może być za coś innego, nawet mogę oddać za equusy na pl, jestem otwarta na propozycje bo mi to nie potrzebne 🙂
Haha, a ja wczoraj wystawiłam swojego konia za 11 kuponów do negocjacji. Napisał do mnie chłopaczek, że jest zrozpaczony po stracie swojego najukochańszego konia i że ten mój mógłby go zastąpić. Zaproponował mi 16tys eq. Dobre, nie? 😉