Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

ps. Alabamka siostro, rosołek wysłał Ci 9pkt dorastania
nie musisz oddawać  💘

Anioł nie człowiek  😍
Alabamka teraz chora prawdopodobnie będzie tydzień siedzieć w domku to może się zająć końmi jak chcesz  :kwiatek:
edit
2 razy ta sama wiadomość, internet mi się zacina  🙁
Alabamka może się zajmować, rosołek da autoryzację zaraz, bo niestety może tylko 2 dawać i musiała usunąć

wabankowa - pędzisz do przodu 🙂 nieźle nieźle
wiesz ja to niestety nie mam czasu na hodowle współne ehhh
może niedługo nabiorę weny 🙂

ja mam 519miejsce i nie zajmuję się 2 tyg końmi a miałam 390miejsce
A ja sie zajmuję i spadam  😵 , może wczoraj i dzisiaj trochę mniej. Ma ktos kryjącego  roga ogiera Appalosa? jeżeli tak, bardzo proszę o rezerwację na klacz Gracja,  nick Deni :kwiatek: Prosiłam dzisiaj o rezerwację dwukrtnie na kryciach ale nie miałam odzewu.  🤔
Watrusia ja mam  😉 właśnie wystawiłam 4 pokrycia nim
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

* Objęcia Morfeusza
    * 1 000 Equus
    * 15 rzep
    * 6 jabłek

🏇 dobrze mnie ręka swędziała do tego Rogu 😀
Asiaa a możesz jeszcze na moją klacz? Gracja, nick Deni :kwiatek:
jasne🙂 zaraz wystawię 😉

Edit. tak to jest jak człowiek zajmuje się równocześnie kilkoma rzeczami. Wybacz nie doczytałam, że o roga chodzi bo mam ale zwykłego 😵 Chyba sie starzeje 😂
Asiaa - dasz radę podesłać mi Santanę?

edit - wysłałaś o jak miło  :kwiatek: wyprzedzasz moje myśli
Asiaa, serdecznie dziękuję :kwiatek: eeeeee ja też nie doczytałam 😁 ale dziękuje za dobre chęci.
zastanawiam się czy  zrobić czy sprzedać tą drugą bo jutro będę mieć nyxa
zastanawiam się czy  zrobić czy sprzedać tą drugą bo jutro będę mieć nyxa

wytrenuj i sprzedaj 🙂
ja sobie zostawię, bo nie mam arabka w swojej kolekcji GP
Urodziła mi się dzisiaj klaczka Appalosa 😅
dzisiaj 5 mieszanek kalorycznych w kalendarzu :/
przyjmiecie początkującego z małym stażem i umiejetnosciami 😉?
no jasne, że przyjmiemy 🙂😉
jak coś nie wiesz pytaj 🙂
tylko pamiętaj, jak już się wkręcisz to ciężko będzie się odkręcić  😁
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4908738  nadaje się do GP? czy szukać coś innego?
ma ktoś na sprzedaż, bądź hoduje konie dobre na GP?
A mi nie wychodzi wyhodowanie roga, bo mam za wolny internet... Tak samo z PG1.20... Fajtłapa ze mnie 🙂 Mój login to Dementek :P
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4908738  nadaje się do GP? czy szukać coś innego?
ma ktoś na sprzedaż, bądź hoduje konie dobre na GP?

Ja na przykład w ogóle nie przepadam za fryzami do GP bo niby mają duże umiejętności jak sie je dobrze wytrenuje, ale do żadnej dyscypliny się w 100% nie nadają. Już lepiej jakiegoś dobrego luzytana bo on do ujeżdżenia się w 100% sprawdza a i jest całkiem niezły w wyścigach kłusem (można sprawdzić, ze tylko nieliczne kłusaki moga się z nimi równać w tych zawodach) i nawet do wyścigów galopem się jako tako nada. Ja jednak swoje miejsce w pierwszej setce w GP zawdzięczam przede wszystkim hanowerom, bo żaden koń ich nie pokona w konkursie skoków. Jak dla mnie najlepiej mieć super luzytana i dobrego hanowera... no i achał-tekin na biegi przełajowe tez się przyda. Takie jest moje zdanie :P
dzięki 🙂 ja w ogóle nie oblatana w sprawach GP. a że mam teraz trochę wolnego czasu to mogłabym się zabrać za trening jakiegoś  konia. przedmioty z CR na tę okazję mam zachomikowane od dawna. to zmiana zapytania. ma ktoś luzytana z miare wysokim PG na sprzedaż?  😀
Jak coś to moge wyhodować jakiegos malucha luzytana. Mam taką klacz: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4840653 a widziałam że na kryciach jest ogier z pg 566. No i ona jest jeszcze nie do końca wytrenowana, bo ciągle mam cos do zrobienia i nie mogę nad nią przysiąść. Dzisiaj oczywiście tez mam w planach jej trening, ale nie wiem jak to wyjdzie :P
niesamowita kobyłka! 🙂

jejku, a ja bylam z siebie taka dumna, że drugi zrebak jakiego stworzylam ma 3 gwiazdki 😉 echh za stara jestem na takie gry, coś mi to nie idzie tak dobrze jak Wam 😵
bemyself, Cierp1enie jak zaczynała to już praktycznie na początku zbankrutowała, ja musiałam zakładać drugie konto bo nie wiedziałam że nie wszystkie konie nadają się na skoczków i zaczęłam pinto męczyć, tracąc wszystko. Z tobą na prawdę nie jest źle  😁
nie zbankrutowałam, ale idzie jak krew z nosa, po trzech dniach mi się udało kupić konia, bo do tej pory przekraczalo to moje umiejetnosci  😵 do tej pory nie mam zbyt dużej wiedzy na temat tego calego procesu dziedziczenia 😉 i skąd Wy macie tyle kasy 😵
bemyself ja zbankrutowałam, pochowałam konia, kupowałam słabe konie za duże pieniądze i sprzedawałam dosyć dobre za grosze 😁
Kasa - krycia ogierami, sprzedaże koni, rzeczy z CR, które nie są nam potrzebne itd 🙂
Nie zbankrutowali chyba tylko Ci co wcześniej na międzynarodowym grali  🤣
edit:
Boje się spróbować. Czy jak ogiera, który ma wystawione pokrycia zamienię w klacz to pokrycia znikną? 👀
bemyself - ja mam za krycie rogami i sprzedaż źrebaków do GP na zamówienie

jekaterina00 - ten źrebak jest słaby
szukaj z UM wrodzonymi ok 150
mam ogiera co ma UM 904 więc tylko dobrej klaczy do niego potrzeba

jeśli chodzi o fryzy to moje zajmują dobre miejsca w biegu przełajowym wraz z achałkami
Alabamka zostają 😉 nieraz już tak robiłam 😉

jekaterina00 mam klacz fryza ( trzeba na ogierka przerobić ) fakt, faktem z PG 571.69 ale umiejętności wrodzone ma ponad 174 🙂
chyba że chcesz koniecznie ogiera to mam trochę gorszego bo z PG 570 i umiejętnościami 165 🙂
Mam na sprzedaż C H M U R K I zapraszam na pw.
ja tam mam taki sam login jak tutaj, i jakies totalne barachło 😉

do czego chmurki służą?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się