hej, mam cel żeby sprzedać konia za ponad 10.000 eq. Mógłby mi ktoś pomóc? :kwiatek: Możecie mi tego konia oddać za tę samą kasę, albo możemy się wymienić końmi o podobnej wartości.
keirashara, Zwykłą prostą. Bo miałam od początku taką prostą, grafikę z 4 okienkami, ale chyba już ta grafika jest nie ważna, bo mi prezentacja znikła. Jakiś napis tylko został dany, że można z jakiejś strony zrobić prezentację, ale ja nie potrafię.
Sorry że pod swoim postem, ale nikt nie pisał. Ale się wkurzyłam, jeszcze 2 miesiące temu, mając Wagę Temidy, mogłam wymienić ZN na 3 WT, a teraz nie mogę, po prostu nie ma go na liście 🤔 👿
Sorry że pod swoim postem, ale nikt nie pisał. Ale się wkurzyłam, jeszcze 2 miesiące temu, mając Wagę Temidy, mogłam wymienić ZN na 3 WT, a teraz nie mogę, po prostu nie ma go na liście 🤔 👿
Głupio mi pytać, ale naszła mnie nagle taka ochotę w poklikanie, ale w pieski 😡 Jednak tak dawno nie logowałam się na doggi-game, że usunęli mi konto🙁 może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, co ma niepotrzebne konto na pieskach, w zamian za fajne rzeczy na Howrse? 🏇