Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Cierp1enie dzięki wielkie 🙂 daje konia do ciebie w uje 🙂
A ma ktoś jakiegos dobrego ogiera do pokrycia 2 kobyłek?? :kwiatek:
czy jak ktoś licytuje to nie mogę unieważnić aukcji??

Zawsze możesz się dogadać, żeby ktoś ze znajomych podbił aukcję, a później odsprzedał ci konia.
Dementek, no mogę tak zrobic, ale nie wiedziałam ze już nie można anulować. Chyba ze nigdy nie można było a ja sobie coś ubzdurałam :P

Chętnie przyjmę PD na xxagaxx (pl) mogę oddać z innego konta tylko dajcie znać czy chcecie zwrot 😉
wyjeżdżam dziś do naszej stajni w góry, wracam w poniedziałek, zapisujcie proszę konie do moich zawodów  :kwiatek: bo ja nie będę miała czasu na howrse
Okej w ujeżdżenie cały czas zapisuje 🙂
Muszę zainwestować w konia do skoków...
ja kupiłam ostatnio jednego, to będę wam zapisywać, może nie jakiś super holsztyn 5327

edit: widzę, że jest fajny holsztyn na sprzedaży, no ale trochę kuponów kosztuje. W czerwcu uśmiercę 10 koni i za 9 kuponów kupię jakiegoś świetnego dla nas.
Uciekam, także proszę miejcie w opiece moje zawody  🤣 🏇
Cierp1enie, ja codziennie zapisuję jeśli mam dostępne.
Ja mam holsztyny po 1430 w skokach, lepszych już nie ma chwilowo jak wyhodować.
Słuchajcie dałam Klaczy Zestaw Posejdona i Zestaw Bonusowy, no i nie dodały mi się do niej bonusy... wie ktoś dlaczego tak? :c niby zestawy są dodane, ale umiejętności mi nie podniosło :c

EDIT.
Chyba że to idzie to tych umiejetności w tym + ... jeśli tak to kurde głupia jestem xd Ale nie miałam o tym pojęcia a grałam w tą gre x lat temu :P
Ale miło będzie gdy ktoś mnie uświadomi 😀
Dzięki z Góry  :kwiatek:
Tak bonusy to właśnie są te plusy jak klikasz w umiejętności  😉
oli330 O wszystko jasne! Dziękuję!  :kwiatek:
Również proszę o zapisywanie koni na zawody do mojego OJ - OJ Galupy
AtlantykowaPanna Nawet nie wierząc że do Twojego ośrodka konia do Uje na zawody posłałam, ale gdyby trzeba było to mogę Ci klaczka NoThing ruszać jeśli ma wystarczająco um w Uje bo mam 1487.12+94. No właśnie i ktoś by tu mógł mnie uświadomić bo ja nie pamiętam powinnam uwzględniać całość z plusem, czy tylko bez niego?
Sporo mam do nauczenia się i przypomnienia, bo na prawdę nie wiele pamiętam. Ale jakoś mi idzie :> Za wszelkie rady i inne takie mega wdzięczna będę, można do mnie pisać na Howrse, nick taki jak na forum :P
Vandettka to możesz zapisywać bo może w końcu zdobędę pierwszą rozetę 🙂
W galopie i uje mam już ok 61℅ 🏇 a to dopiero 130 dzień stażu i zastanawiał się czy to dobrze czy słabo
B.Dobrze 🙂
u mnie 240 dzień stażu i ośrodek na 48 miejscu w rankingu.
Staram się jak mogę żeby podnieść prestiż.

Co najlepiej podnosi prestiż ośrodka? Ktoś może mi na pv podesłać albo tu... bo mam niecałe 70%
Edit.
Nie pojmuję jednej rzeczy... Wchodzę w konie normalnie nazwane a tam gdzie jest imię jest napis : ZMIANA MODERATORA...
O co chodzi?
Edit 2. Przysłali mi ostrzezenie za na zwanie koni : perwers 2241.24 i Perwersja 1674.79 no nie wierzę ...
Atlantykowa- też tak miałam za nazewnictwo koni. Do tych, co nazywają konie Dupa itp. się nie czepiają...
https://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=31872065&message=friandisePomme

Myślę nad tym ogierkiem, ale nie wiem... 😵
AtlantykowaPanna Ale uwzględniasz jego maść czy Um i Geny tylko? ;P Zawsze kwestia ile ktoś sobie życzy za konia :P Czy może coś czego ja nie widzę? ;P
Jeśli Umki i Geny to w sumie mam odrobinę słabszego w genach ale w um ma więcej o coś takiego tylko jest ciemnogniady :P  https://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=31871301

https://www.howrse.pl/marche/vente/voir?type=direct&cheval=31614758
tego kupiłam patrzyłam na pg ale to dalej nie to... 😵
Szukam konia który będzie miał powyzej 1700 w uje
to jego um całkowita powinna być powyżej 5800, widziałam takie na sprzedaży, już zrobione i cenowo całkiem ok, bo chyba 5 kuponów.

Proszę o zapisy koni do skoków 🙂 FlowersLand

ChemiK - już zapisałam Twój ośrodek, to będę dodawać 🙂
Kupiłam za 1 kupon 🙂
ooo to super cena 😀
pełno źrebaków z takim pg jest za 1 kupon... Ale dalej szukam czegoś co będzie miało powyżej 1700 uje
Do mnie też zapraszam bo stanęły mi galopy 😀 Pomernia.

Ja zapisuję do was dziewczyny zawsze, ale też chyba muszę stawkę wymienić. Jakbyście miały na oku coś fajnego do wkkw to dajcie znac 😀
A mnie próbowała oszukać użytkowniczka celestia 2 ale aż taka głupia to nie jestem o nie..
Jak wam stoją zawody to piszcie tutaj, bo czasami nie mam otwartego howrse jak np teraz i widzę post i od razu idę zapisać 🙂
także Aga zaraz moje dodam do Ciebie

AtlantykowaPanna - co chciała zrobić?
Rzekomo dac mi 8koni ze ZJ jak powiedzialam żeby wystawiła pierwsza to nie... Aż taka głupia nie jestem żeby wystawiać konia z ponad 4000um zwłaszcza że to jakieś dziecko.
aaa no to pewnie, lubią tak oszukiwać. Nie raz tak miałam na starym koncie.
Dlatego jej nick wrzuciłam tutaj 🙂
Dziewczyny ja w tym tygodniu szaleję z GP więc mam konie do każdych zawodów 😉

Mogę którejś dać dzielenie z dostępem do nich, bo ja za bardzo nie mam czasu śledzić czy są dostępne jakieś zawody 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się