Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

[quote author=calore link=topic=49169.msg2677329#msg2677329 date=1493909715]
Dementek, mam 3 kupony i 500 000eq na pl. ile passów możesz na to wymienić?

Dopiero zobaczyłam, że ktoś się zainteresował  😡 Ujdzie za 5 passów?
[/quote]

wow, teraz spojrzałam, po ile chodzą konie na kupon na pl  😲 na com są po ok 180-200 tysięcy, a tu ponad 400  😲

za kilka dni będę mieć 4 kupony. zrobimy 6 lub 7 passów?
calore- niech będzie 6 passów.

Edit: wiecie, jak podwyższyć PG osiołków? Nie idzie mi jakoś 🙁
Dementek, okej, wystaw mi konia za 4 kupony i 500 000eq na pl. odkupię jutro, najdalej pojutrze, jak zdechnę konia.

edit. następną promocją będą karty, tematyka Dzikiego Zachodu. do wygrania hiszpański mustang i koń Kaktus, który daje źrebaka-jednorożca co jakiś czas.
Cierp1enie, czy ty zwiększałaś UM na swoich zawodach? bo jakoś mi się nie wyświetlają.

Słuchajcie jak zrobić zawody ujeżdżeniowe na UM ponad 1400? Na za cholerę mi te układanie programu nie wychodzi :P

tak zwiększyłam, weszły mi dwie rozety za galop. Skoki i bieg mam takie same jak miałam.

Ja mam ujeżdżenie na 1468 🙂

Potrzebuję za to pomocy w biegu bo mam zaledwie 1295

Kupiłam nam konia do biegu przełajowego z um ponad 5800 🙂

Aga wystaw mi konika za kupon 🙂
Fajnie dziewczyny ze macie Ujeżdżenie z UM ponad 1400, to moze napiszecie jak? Albo łatwiej prt screen wystarczy :P
to ja mam chyba najwięcej, to rano zrobić screena

a pomoże ktoś kto ma poziom wyższy niż 1300 w biegu przełajowym?  :kwiatek:
Cierp1enie, ale co byś chciała z biegiem? Ja mam taki kros ustawiony ale to zadna filozofia. Chodzi ci o konie?
Nieee, bo właśnie mam tak cross ustawiony, że mam do 1300 i powyżej nie mogę ustawić, a zależy mi by podnieść um do zawodów, bo konie mam już gotowe by mi podnosiły prestiż aż do zdobycia rozety.

Mój ośrodek na 50 miejscu w rankingu  🏇  😅
Cierp1enie, muszę poczekać aż się zmkną zawody to zrobię ci prt screena mojego toru. Ale aż mnie dziwi że nie mozesz ustawić więcej.
Czekam na UJ w takim razie 😀
No ja czekam właśnie bo od 2 dni ujeżdżenie nie chce mi się zamknąć. Kto ma dobrego konia to dodajcie FlowersLand brakuje 2 koni. Do zdobycia rozeta.
Cierp1enie, dopisałam konia 😉 Zapraszam konie z galopem powyżej 1400 na wyscig galopem 🙂 Ośrodek Pomernia
Z Wytrzymałości min. 1320
Skoki min 1300

edit: i wystawiłam konia za kupon, dopiero mi się przypomniało :P

edit2: Ustawiałam sobie na 1414 😀 nie wiem od czego to zależy, bawiłam się tym torem i się udało w końcu :P
kurcze dalej nie mogę edytować uj, bo dalej brakuje mi koni do zamknięcia zawodów :/
Cierp1enie już Ci zamknęłam 😉
ooo super 🙂

kto chce screena mojego rozłożenia UJ to zapraszam na fejsa wyślę - Marta Goch
wkkw:

Ogromna fotka.
1316, no to prawie tyle co ja mam, a ludzie mają po 1676  😵 i w uj 1559  😵 

Zamknie mi kto przełaj?
I własnie nie mam takiej opcji aby podarować komuś prezent w tym problem  😡 Na telefonie mam, w aplikacji, lecz nie zalicza mi się jak komuś coś daje do tego wędrownego :c

Okej Okej, nie miałam chyba wystarczającego stażu, już jest wszystko okej i kolejny wędrowny zdobyty  🏇
Cierp1enie, ale wkkw to żadna filozofia, mogę ci zrobić jaki chcesz  😀 z UJ jest większy problem. 
ja mam tak ustawione biegi przełajowe, ale na com. nie wiem, ile by to dało na pl, ale może ktoś skorzysta
Czy miałby ktoś na sprzedaż konia z UM w wytrzymałości powyżej 1350?
udało mi się ustawić bieg na 1360

calore dzięki za fotkę, spróbuję sobie na drugi raz ile wyjdzie z Twojego 🙂

Fotka-gigant!
Ruszy mi ktoś ujeżdżenie ośrodek Pardon  :kwiatek:
Edit. Ustawiłam biegi na ponad 1400 mógłby ktoś ruszyć?
AtlantykowaPanna, ja do ciebie zawsze zapisuję, ale póki co mam tylko jednego konia z galopem ponad 1400. Jak ustawisz na 1360 to mogę zapisywać 😀
Wiem i dziękuje  :kwiatek:
Już zmieniam 🙂
A ja przerzuciłam swoje zawody na konie boskie i prestiż poleciał  🙁 Tyle, że cały czas się zawody odbywają.
zdobyłam 4 rozetę w zawodach, więc tylko brakuje mi rozety w skokach 🙂

AtlantykowaPanna - zapisałam swojego konia. Będę wrzucać swoje konie do Twojego ośrodka, bo miałam zapisany tylko ośrodek Agi w pamięci, to teraz będę miała jeszcze Twój 🙂
Niestety do UJ mam tylko jednego dobrego konia.

Ja proszę o zapisywanie mi do skoków FlowersLand, moje konie słabe więc um ustawione tez nie najwyższe.
Dziewczyny, żeby podnieść % Ujeżdżenia i Przełajów, musicie podnieść ich prestiż. Ten sam tor da Wam więcej % przy wyższym prestiżu.
Przełaje
Ujazd

Mogłabym je podnieść aktualnie o jakieś 100-150%, ale nie mam potrzeby. Stawiacie jedną przeszkodę/figurę i każdą następną na jak największy %. Zajmuje to z 10 minut, szczególnie w przełajach, bo trzeba poprzeklikiwać większość przeszkód i wybrać tę najlepszą, ale to tyle z trudności ustawienia toru. 🙂

EDIT: Poprawka kodu.
Sivrite, ja mam prestiż prawie 91. Z przełajem nie mam problemów, miałam chwilowo z Uj, ale już ogarnęłam na tyle co potrzebowałam 😀
no mi zostały tylko skoki do ogarnięcia, bo tylko tam nie mam rozety.

Kupiłam lepszego holsztyna za ostatnie kupony.
czy jak ktoś licytuje to nie mogę unieważnić aukcji??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się