Jak ktoś nie ma swojego ośrodka, a ma konie z wysokim UM - np boskie, to zapraszam do mojego ośrodka. Niestety nie mam boskiego z dobrym UM, a chciałabym podbić ranking mojego ośrodka. Obecnie jestem na 91%.
Jak ktoś nie ma swojego ośrodka, a ma konie z wysokim UM - np boskie, to zapraszam do mojego ośrodka. Niestety nie mam boskiego z dobrym UM, a chciałabym podbić ranking mojego ośrodka. Obecnie jestem na 91%.
Boskie nie dają żadnego prestiżu w ośrodku, bez względu na UM. Prestiż liczony jest tylko z normalnych koni.
Jak ktoś ma konie z UM powyżej 1240 w skokach oraz wytrzymałości (galop również, ale mnie pilnie) to proszę zapisać na moje zawody. Od kilku dni zapisałam swoje konie i nie chcą ruszyć ; /
Cierpienie, nie ma ośrodka jeździeckiego o takiej nazwie. EDIT: Nie widzę też Twojego nicku, który wpisałaś na liście z nickami parę stron wcześniej...
Cierpienie, nie ma ośrodka jeździeckiego o takiej nazwie. EDIT: Nie widzę też Twojego nicku, który wpisałaś na liście z nickami parę stron wcześniej...
promocją wielkanocną będzie chyba coś o nazwie "Wspomnienia Ow". będzie to polegało na łączeniu w pary odwróconych tabliczek. żeby mój je odwracać, trzeba będzie mieć klucze (dostaje się je za logowanie, wygranie zawodów i kupowanie za passy). do tego są różne jokery ułatwiające dopasowanie tabliczek. wrzucam kilka skrinów. skrin nr 2 - te brązowe kwadraty to właśnie tabliczki tam są, z tego co zrozumiałam, to przybywa ich z każdym poziomem. najpierw były chyba 4 tabliczki, potem 8 itd.
plus będzie świętowanie 10 urodzin howrse. będzie szukanie wskazówek na stronach howrse. coś takiego już kiedyś było, zbierało się świeczki 😉 może ktoś pamięta 😉
Róg Obfitości 3 000 Equus 250 x Owies 20 jabłek 3 punkty dorastania Dziki koń z gatunku Koń z Shackleford Banks, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
dzięki, ja również :kwiatek: Kupiłam konia do przełaju z um 5600 i do ujeżdżenia luzka z um 5510 (8 lat dopiero ma, więc um rośnie), to będę dawać kolejne konie.
Cierp1enie, a za ile kupiłaś? Trochę mi szkoda wydawać kupony, ale widzę że za same eq to chyba nie ma szans.
a tak w ogóle, to żeby rósł prestiż to konie muszą mieć jak najwyższe UM w ogóle czy tylko z danej dyscypliny? W sensie że np. jak skoki to skoki, prędkość i ujeżdżenie.
Cierp1enie, a za ile kupiłaś? Trochę mi szkoda wydawać kupony, ale widzę że za same eq to chyba nie ma szans.
a tak w ogóle, to żeby rósł prestiż to konie muszą mieć jak najwyższe UM w ogóle czy tylko z danej dyscypliny? W sensie że np. jak skoki to skoki, prędkość i ujeżdżenie.
Liczy się czas przejazdu, więc tylko te 3 umiejętności w danej dyscyplinie. Czy tam % przejazdu w ujeżdżeniu.
Btw, Cierpienie, ode mnie tego konia kupiłaś. : P Niech się dobrze chowa. 😀