[quote author=Miyako link=topic=49169.msg2644310#msg2644310 date=1486043390] Straciłam 60 punktów (2 kliknięcia), o 10 godz. miałam 5 kliknięć, a mogłam skorzystać tylko z 3... Zgłosiłam na kontakt i zero odzewu, nawet nie raczyli ruszyć. 😤 Miałyście coś takiego? 😲
Kontakt nie pracuje w weekendy. Dostaniesz odpowiedź dopiero w poniedziałek.
U mnie 20. Pójdzie już do końca na samych klikach. Wyszło mnie to równowartość 38 kuponów. Nie cierpię eventów z dwoma boskimi, zawsze są horrendalnie drogie (co najmniej, jakby te z jednym Boskim nie były już i tak obrzydliwie drogie). [/quote]
błąd miałam w czwartek, już go naprawili. ^^
U mnie poszło 27 ro w tym 6 miałam ro w ro. A reszta to śmieci. Teraz jestem spłukana. 😂 Część zadań olewałam i wymieniałam liry apolla, przynajmniej się ich pozbyłam. 😁
Szkoda, że nie mam kuponów, bo połasiłabym się na Ziemię, mam do niej sentyment ze starego konta. No, ale na razie chcę uzbierać 5 kuponów by zmienić nick na mój stary rosolowa
Mogę Ci pożyczyć, bo przyzwyczailam się do tamtego nicka i tego jakoś nie ogarniam 🤣
[quote author=Cierp1enie link=topic=49169.msg2644849#msg2644849 date=1486159423] Oli gratulacje 🙂
Szkoda, że nie mam kuponów, bo połasiłabym się na Ziemię, mam do niej sentyment ze starego konta. No, ale na razie chcę uzbierać 5 kuponów by zmienić nick na mój stary rosolowa
Mogę Ci pożyczyć, bo przyzwyczailam się do tamtego nicka i tego jakoś nie ogarniam 🤣 [/quote]
tylko bym mogła oddać dopiero 27.02 🙁 bo wtedy mam ubijanie koni
Mogę Ci pożyczyć, bo przyzwyczailam się do tamtego nicka i tego jakoś nie ogarniam 🤣 [/quote]
tylko bym mogła oddać dopiero 27.02 🙁 bo wtedy mam ubijanie koni [/quote]
[quote author=Sivrite link=topic=49169.msg2644783#msg2644783 date=1486150965] [quote author=Miyako link=topic=49169.msg2644310#msg2644310 date=1486043390] Straciłam 60 punktów (2 kliknięcia), o 10 godz. miałam 5 kliknięć, a mogłam skorzystać tylko z 3... Zgłosiłam na kontakt i zero odzewu, nawet nie raczyli ruszyć. 😤 Miałyście coś takiego? 😲
Kontakt nie pracuje w weekendy. Dostaniesz odpowiedź dopiero w poniedziałek.
U mnie 20. Pójdzie już do końca na samych klikach. Wyszło mnie to równowartość 38 kuponów. Nie cierpię eventów z dwoma boskimi, zawsze są horrendalnie drogie (co najmniej, jakby te z jednym Boskim nie były już i tak obrzydliwie drogie). [/quote]
błąd miałam w czwartek, już go naprawili. ^^
U mnie poszło 27 ro w tym 6 miałam ro w ro. A reszta to śmieci. Teraz jestem spłukana. 😂 Część zadań olewałam i wymieniałam liry apolla, przynajmniej się ich pozbyłam. 😁
[quote author=Grettiena link=topic=49169.msg2645142#msg2645142 date=1486232583] Pilnie szukam dwóch osób, które ubiją mi szkapy. Standardowo 8:2 plus bonusik 🙂 Pisać- Greta.
Ja mogę. [/quote]
Dementek-Napisałam na howrse i wystawiłam koniki 🙂
tylko bym mogła oddać dopiero 27.02 🙁 bo wtedy mam ubijanie koni [/quote]
Cierpienie, ubijanie koni restartuje się z początkiem miesiąca. Nie ważne, kiedy ubijalas w zeszłym miesiacu. Można ubuc ostatniego dnia, a potem 1 i znów masz kupony 🙂
[quote author=Dunkaa link=topic=49169.msg2645496#msg2645496 date=1486318005] Napiszesz do mnie na priv na howrse? :kwiatek:
a podasz nick? 😡 😡 [/quote]
ArinStreal
Ja też mogę sprzedać, za ile skupujesz? W ogóle jak dawno ja z Tobą słowa nie zamieniłam, dziewczyno. : P A toż na Howrse ze 4 lata temu się poznałyśmy. : P MyJoy
rosołowa wróciła 🏇 co prawda nie rosolowa jak kiedyś, bo mimo że nie ma takiego gracza na howrse, to przy zmianie nicku wyskakiwało mi, że jest taki. Także jest rosołowa 🙂