[quote author=idziosława link=topic=49169.msg2574152#msg2574152 date=1469087597] Z 12 losami wugrałam 12 losów i 9 PD 🤔wirek: Poza tym: kto los za los 🙄
Hejka! Ma może ktoś ogiera, albo zna osobę, która ma takowego konia, który daje krycia i ma PG powyżej 3200? Obojętna rasa 🙄 w razie gdyby, proszę o kontakt na howrse: kaka2002 mogę zapłacić nawet powyżej tych 7500 eq. :kwiatek:
Nie bardzo ogarniam tego inwestowania w paszę, żeby kupić z funduszy kupon, bo mogę kupić za kilkanaście mln pszenicę, ale potem muszę ją sprzedać żeby odzyskać kasę, tyle że sprzedaje się za pół ceny, no chyba że chodzi o coś innego.
Nie bardzo ogarniam tego inwestowania w paszę, żeby kupić z funduszy kupon, bo mogę kupić za kilkanaście mln pszenicę, ale potem muszę ją sprzedać żeby odzyskać kasę, tyle że sprzedaje się za pół ceny, no chyba że chodzi o coś innego.
Tak, ale pasze kupujesz za 1eq i sprzedajesz za taką samą cene, 1eq 🏇
[quote author=Watrusia link=topic=49169.msg2574914#msg2574914 date=1469258605] Nie bardzo ogarniam tego inwestowania w paszę, żeby kupić z funduszy kupon, bo mogę kupić za kilkanaście mln pszenicę, ale potem muszę ją sprzedać żeby odzyskać kasę, tyle że sprzedaje się za pół ceny, no chyba że chodzi o coś innego.
Tak, ale pasze kupujesz za 1eq i sprzedajesz za taką samą cene, 1eq 🏇 [/quote]
Mi kasa niepotrzebna. Może gdybym bawiła się w kupowanie dobrych koni... Ale nie mam czasu na grę.
Hejka! Ma może ktoś ogiera, albo zna osobę, która ma takowego konia, który daje krycia i ma PG powyżej 3200? Obojętna rasa 🙄 w razie gdyby, proszę o kontakt na howrse: kaka2002 mogę zapłacić nawet powyżej tych 7500 eq. :kwiatek:
Czy wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym Jabłkiem vintage? Bo rozumiem, że dostaje się umiejętności no i wybiera jakąś maść z gry no ale to na zasadzie złotego jabłka? czy bardziej jeśli wybiorę jakąś maść to automatycznie zmieni mi rasę i maść mojego konia? nie rozumiem 😜