Mam na sprzedaż za kupony 5x 5-ty żywioł. Sztuka za 2 kupony, przy hurcie możemy się dogadać. Do tego zestaw harmonii i kf na sprzedaż za kupony(do neg), ale muszę je nałożyć u siebie na koncie. Opchnę za kupony jeszcze 4x kf i 5x zestaw harmonii (do neg).
I mam 4 kupony na COM do wymiany na kupony/Ro na PL.
Edit: mam diamentową kartę do wymiany i albo będę miała graniego, albo OM i byka. Chyba że wywalę resztę kuponów. Poszło ich już 17.
Edit2: Kupiłam dziś jeszcze jeden zestaw kart, potem zestaw jokerów i mam graniego oraz byka. Poszło 25 kuponów i 20 diamentów. Wygrałam: -Byk -Grani -7x 5-ty żywioł -RO -401200 eq -ŁA, ZP, KK, OM, WT, UH, WM, ZB -3x RP i PH oraz prysznic -4x MF, KM i poidło -9x ostrogi -20x PD I inne duperele typu sprzęt jeździecki, nasiona, surowce, pasza.
Ale mnie laska z sitterowania wkopała 😵 Ogłosiła się na stronie pomocy howrse, niby potwierdzenia miała, napisałam do danych osób i potwierdziły uczciwość. Dogadałyśmy się- a przynajmniej tak sądziłam...- dałam jej autoryzację, napisałam że idę uśpić dziecko i będę za jakiś czas. Po pół godziny wchodzę na howrse... a tam jeden koń został 10 razy(!!!) uśmiercony i ożywiony Puszką, inne zostały postarzone(zmarnowanych pd na 2,5! strony!) tak, że mają po 7% życia i wymagają CO... masakra 😵 Bo ona myślała, że ja chcę konie postarzyć na kupon 😵 A wyraźnie była mowa o sitterowaniu... :/ Ech. Mea culpa. Dobrze, że mało zdążyła zrobić... 🙇
To tylko gra, więc dla mnie luz. Wściekłabym się, gdyby mi np. kupony czy cr zabrała 😉 No i pierwszy raz mam taką sytuację, nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło... a sitterów już kilku miałam.
Juz nie pamietasz? 😁 Mam raptem 30-40 koni, klasyczna obsluga- lekcja, oporządzenie, karmienie i spać. Jak nie ma oj- zarejestrowac w najniższym na 30 dni. Nie trzeba codziennie, bo nie zawsze się chcę czy nie zawsze jest czas- wystarczy uprzedzić zebhm sama mogła je zrobić 😉 Płace w equus (100 od konia) lub 1kupon miesięcznie. Wszystko do negocjacji 😉
Juz nie pamietasz? 😁 Mam raptem 30-40 koni, klasyczna obsluga- lekcja, oporządzenie, karmienie i spać. Jak nie ma oj- zarejestrowac w najniższym na 30 dni. Nie trzeba codziennie, bo nie zawsze się chcę czy nie zawsze jest czas- wystarczy uprzedzić zebhm sama mogła je zrobić 😉 Płace w equus (100 od konia) lub 1kupon miesięcznie. Wszystko do negocjacji 😉
A no skleroza. Już zapomniałam że ja coś tam robiłam. Ale wzięłam się ostro do gry więc mogę podziałać
Mówisz? Fajnie by było! 😀 To dawaj na fajsa, ustalimy ile chcesz i dam Ci auto 😉 Będziesz robiła kiedy będziesz chciała, zawsze to dodatkowy hajs/cr/kupony/co tylko chcesz 😀
ja polecam wstawiać Grani do pensjonatu na 30 dni. jak zostanie bez zakwaterowania = trzeba go zdychać 😉 a oporządzać chyba faktycznie nie trzeba. na stronie graniego pisze tylko, że ma przeżyć te 30 dni 😉
dzięki 🙂 to bardzo ułatwia sprawę. Przy okazji tak na doświadczenie ile trzeba się wytrząść z kuponów/rogów na piniaty? Będę polować na Bliźnięta mimo, że porównywalnie liche gifty dają.
Druga pod względem PD drużyna Cobów Irlandzkich Dark Angels ogłasza nabór. Miła atmosfera, koń na start, 2 konie do blupu tygodniowo (docelowo bedą 3). Klepsydra kronosa a w przyszłości (jak wbijemy na I miejsce) OM 🙂 Zapraszam
dzięki 🙂 to bardzo ułatwia sprawę. Przy okazji tak na doświadczenie ile trzeba się wytrząść z kuponów/rogów na piniaty? Będę polować na Bliźnięta mimo, że porównywalnie liche gifty dają.
Szukam sittera! do podstawowego oporządzenia (jeść,oporządzić,spać) posiadam vipa przez co wygodniej się karmi. Możliwość zapłaty w kuponach, equus lub koniach 30 letnich. Ilość koni do uzgodnienia