Zakup i sprzedaż paszy kosztuje 1eq wiec kupujesz paszę za całą kasę i jak potrzebujesz equus to odsprzedajesz trochę paszy. Taki bank 🙂 Ja w paszy mam 3mln 🙂
xxagaxx, bodajże pszenica jest po 100 tys. Gdzieś było w wątku o tym. Ja mam teraz ponad 4 mln i mi się nie chce nawet po te 100k kupować, pal licho ten kupon :P
ChemiK, no to miałaś ogromne szczęście, bo ja wydałam kupę diamentów, trochę kuponów i zdobyłam tylko 1 diamentową z tych zestawów, te zestawy mnie dobiły, większość srebrnych. Ogólnie w całej promocji, zdobyłam tylko 2 diamentowe 😵 Ta promocja wydoiła mnie z diamentów, kuponów i nic nie zdobyłam. W poprzednich kartach miałam więcej szczęścia, te zestawy były lepsze.
Wydałam chyba 8 kuponów i 20 diamentów. W sumie zamknęłabym się w 5 kuponach, ale dla pewności wolałam dołożyć. Zostały mi na wymianę tylko złote i diamentowe i mam całą kolekcję 🙂 W sumie nie wiem po co mi ten boski, ale jak mi mało brakowało do kolekcji to dokupiłam..i tak jakoś wyszło.
Wydałam 10 kuponów i 10 diamentów, dalej mi brakuje 3 diamentowych i 2 złotych kart... 🙁 Ostatnio miałam więcej szczęścia w kartach, trafił mi się Mars i całą kolekcję uzbierałam. No trudno, raz tak raz inaczej.
Szczerze ja się bardzo zdziwiłam, bo diamentowe leciały mi co kilka dni. Ale zawsze z zawodów, nigdy z logowania. Nawet teraz, jak miałam jedną w zapasie na wymianę na Graniego trafiła mi się kolejna. Aż dziwne, bo wyrobię się przed promocją, koło 27 maja powinnam mieć Byczka.
A z kolejnych informacji, moja nowa maść przeszła. Tym razem dla kucyków, uwaga, bo jest limit 200 sztuk 🙂