Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

ubije ktoś konie? 🙂 2 kupony i 50 000 equus daje za ubicie  :kwiatek:
piszcie na Ajlona
Uśmiercę konie na com, najchętniej za 2 kupony na pl
Ale się wkopałam... 😵
Za 6PZ kupiłam wałacha do rozet, całkiem zacnego. Doładowałam mu co miałam, łącznie z Nyksem i 5-tym Żywiołem. Wszystko ładnie pięknie, koń wytrenowany, wystawiam go na masę zawodów...
I okazało się, że owszem, zdobywałby rozety. Ale nie w klasyce, tylko w weście 😵 :emot4:
Tym sposobem zmarnowałam masę CR-u :/
Sprzedam 5 UH za kupony. 2 kupony sztuka, ale jak ktoś weźmie wszystkie, to możemy negocjować  🙂

kokokoko- Jeśli aktualne, to mogę ubić na koncie, którym się opiekuję  😉
CzarownicaSa masz VIPa?
Jak tak to jest tam opcja zmiany specjalizacji bez wzgledu na wiek  😉
Nie mam, chciałam konia na rozety żeby go odblokować... :/
Pożyczyłam teraz za 2 kupony innego, ale jak na złość ten wygrywa te rozety jakby chciał a nie mógł- 1 dziennie, a pożyczyłam go na 7 dni 😵
Z boskich Ocean mi dopiero dorósł, a z reszty tylko Mars i Tormeta mogą jedną dziennie wygrać- o ile w ogóle znajdę dla nich zawody z rozetami.
Ja nie widzę w ogóle zawodów z rozetami np. dla mojego Marsa na koncie na com.
Ja pół dnia poluję sprawdzając co kilka minut, żeby złapać choć jedne.
Pilnie sprzedam UH! Najchętniej za kupony, ale jeśli komuś potrzebne, niech pisze propozycje na PW.  Rozważę sprzedaż za eq/CR.
Po ilu dniach stażu na howrse, można robić wymiany?  Założyłam konto na com, 10 dni minęło i nie mam do nich dostępu. 👀
A wchodziłaś codziennie? Liczy się 10 dni logowania, nie tak po prostu od rejestracji
Oczywiście, że tak. :p
Słuchajcie, dziwna sprawa. Nagle jak chciałam sie zalogować, to wyskakiwał mi jakiś błąd, chciałam zresetować hasło przez maila i tez nic. ChemiK przez współdzielenie weszła na moje konto, a tam wszystko zresetowane. Nie ma możliwości, żeby ktoś mi sie włamał, inne hasło miałam na maila, ni logowałam sie w żadnych miejscach publicznych. Howrse mi odpisało, ze nic nie mogą poradzić jak ktoś mi zresetował grę, nie raczyli odpowiedzieć na to, ze nawet hasła zresetować nie moge... Pisze do nich dalej, ale chyba nie liczę na jakiś efekt.
Miał ktoś kiedyś podobna sytuacje? Jak próbowaliście rozwiązać?
Ja pier...  🤔
Mi pokazuję, ze nie ma ciebie na howrse. O_o
No dokładnie... Nie mam pojęcia co sie stało, a serwis ma mnie raczej gdzies. Nie dostałam żadnej informacji o banie, nie mam multi żadnego, No nic 🤔
Dla nich się tylko liczą pieniążki.  Ręce opadają. :/  Jakby nie mogli sprawdzić, co się stało...
Libeerte,  mi też wyskakuje, że nie ma ciebie już w grze. Słuchaj, może jakiś błąd, gra ma nowe funkcje, może im się coś pokiełbasiło. Mi zawsze jak przedłużałam konto VIP, wyskakiwała na poczcie wiadomość, że jestem VIP, dzisiaj przedłużyłam, a wiadomości niet. Fakt że przedłużyło mi, ale już bez informowania. Pisz do nich. 
Ja mam współkę u Libeerte. W sumie ja to wynalazłam. Tak to wyświetla że nie ma jej na howrse a jak wchodzę przez współdzielenie to konto zresetowane (pierwszy koń, źrebie Gai etc)
Szukam osoby do postarzenia 12 koni na moim koncie 🙂
ile lat maja?
Zostało już 10 koni. Mają po 21 lat. Co do wynagrodzenia dogadamy się na pw 🙂
Wiecie, co zrobić, żeby PG u osiołków rosło, a nie spadało?
Dementek musisz kryć osiołki z minusowym BLUP-em o ile dobrze kojarzę 🙂
To muszę kupić osiołki z jak najwyższym PG i będę się bawić w jak najwyższy PG, a z drugiej strony będę swoje obecne hodować na najniższe PG.
Wysyłają mi tylko schematyczne wiadomości... Cos tam, ze nic ni mogą zrobić jeśli zresetowałem grę, ze mogą mi dać hasło jak im podam jakieś informacje... 🤔 nic specjalnego niestety
Miałaś jakies charakterystyczne konie?  Może w ten sposób poszukać, wg przyrostka czy hodowcy.  👀  Osoba która skasowała, mogła wcześniej przesłać do siebie.
Czy mogłabym prosić o 6 gratulacji? 😡 wuzetka
Radzę wam zapisać sobie ile kupiliście kuponów... Ja prawdopodobnie bez tej informacji nie odzyskam nawet hasła. Nie wiem skąd mam to pamietać, jeśli mam konto od kilku lat :/
Takie pytanie Ci zadali.  🤔 nie ma jak kopanie leżącego...  😵
Poprosili mnie o podanie maila, daty urodzenia, sekretnego pytania i kluczowa informacja dla nich jest HAJSIIIK 🙂 czyli ile kupiłam kuponów 😁 juz sie to śmieszne zaczyna dla mnie robic. Nie dosyć, ze na 99% to ich blad, to jeszcze takie pytania...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się