Macie jakieś sposoby na wygrywanie rozet? Trenuję te konie najlepiej jak umiem... i pupa 😵 Żaden mi rozet nie wygrywa... wręcz nie kwalifikują się w ogóle na zawody z rozetami 🙁
Dementek, zdechłabyś mi 10 koni na com za 2 kupony + mogę dać konia w wieku 28 lat za 1 pass? :kwiatek:
Jak aktualne, to wystawiaj. Mogę też dać Ci resztę passów, a rozliczymy się kiedy indziej 🙂 Wystaw 10 koni na 12 passów (zerknęłam, że ostatnio dwa konie tam uśmierciłam).
edit: calore- Wystawiłam Ci na PL konia za 2 kupony, na COM masz już passy.
Dementek, dzięki! :kwiatek: muszę się odkuć po ostatnich nieudanych promocjach :/ na PL kupiłam konia. jutro wystawię ci zdechlaka, ok? dostanę za niego jeszcze kasę z GP i rano wystawię, będzie miał akurat 29 lat już.
Ocean ma dopiero 2 lata... 🙁 No i chciałam chociaż spróbować sobie odblokować VIP-a, a nie zrobię tego wygrywając rozety boskimi, bo one zwyczajnie tyle nie wygrają. Masakra 😵 I nie ogarniam mojego OJ. Mam w zakwaterowaniu zaznaczone wszystkie opcje dostępne, mam wystarczającą ilość uzd, siodeł, czapraków itd., a pomimo tego jak wyszukuję ośrodek... to nie wyświetla mi się to jakby "na panelu" 🤔 Nie mam pojęcia czemu. Mam też same duże boksy z prysznicami i poidłami, minimalne zakwaterowanie od 2000um i nikt nie chce się u mnie rejestrować. Jeszcze jak miałam 1800 było ok, pełen ośrodek, a teraz... nikt 🤔
[s]jak ktoś chce to mam 1 ZJ.[/s] Oddam konie na COM, bo już nie gram. W sumie nie mam tam żadnych fajnych. Jedynie pegaz ze SZJ (460) i um 5454, ZK - Wiedźma 5807UM, Pegaz 6116 (klacz), koń ze ZJ ii UM 5172, źrebaki z dobrym PG, [s]1 PASS[/s], a z CR mam śmietki 😂 PW tu lub na howrse COM, kaka2002 🙂
Kaprioleczka, masz linka? słyszałam tylko o projekcie 0GP, gdzie ludzie dążą do zera właśnie. może to jakiś dalszy etap? takie kolekcjonowanie po prostu
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Muśnięcie Filotes 3 000 Equus 250 x Owies 80 jabłek 3 punkty dorastania Znalazłeś Izyda, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Już chciałam popsuć tę szczęśliwą passę, bo nigdy nic nie wygrywam fajnego, ale sprawdziłam i ta Izyda nic fajnego nie daje, więc ble. Nie tracę ro na coś takiego :P
Kaprioleczka, jak się ma tego konia Izyda (Isis), to pierwsze pokrycie pierwszego dnia miesiąca ma szanse się tak rozmnożyć 😁 ale nie mam pojęcia, w jakiej ona była promocji, dawno to było.
czy ktoś może hoduje araby i ma rankingowego ogiera którym mogłabym sobie pokryć? bo te rankingowe przewaznie nie sa wystawione na stanowki, a marzy mi sie jakis naprawde dobry źrebak
Dementek, czy ja ci wiszę jakieś kupony? mam 3 na pl do wymiany, a ty chyba miałaś kilka passów na pl.
Kaprioleczka, co prawda nie mam super ogierów, ale mogę ci sprezentować jakiegoś źrebaka (zawsze mam min. bliźniaki), jak rozmnożę swoją najlepszą klacz. obejrzyj sobie u mnie konie z Arabian Quality albo tego bidoka z for sale.
A ja jestem szczęśliwa, bo wreszcie udało mi się dostać z maścią do złotego jabłka! Tyle prób. Jak ktoś się skusi na niego to zapraszam. Na pewno będzie ładnie wyglądać na ciemnym tle. Head full of dreams~
Kaprioleczka, co prawda nie mam super ogierów, ale mogę ci sprezentować jakiegoś źrebaka (zawsze mam min. bliźniaki), jak rozmnożę swoją najlepszą klacz. obejrzyj sobie u mnie konie z Arabian Quality albo tego bidoka z for sale.
Popatrze sobie jutro, bo jestem w Warszawie i tu mam tylko internet na tel czyli MEGA zamuł :kwiatek: