o lol, a przecież w nagrodę przy pierwszej choince dostaje się właśnie 8-letniego jasnosiwego perszerona 😁 a ja go dałam dementek 😁 nie to, że mi to robi różnicę, ale może na te boskie się zbiorę z odpowiednimi końmi, żeby długo nie czekać.
O, a jakby ktoś preferował pociągowego z nyksem oraz czaprakiem,siodłem i ogłowiem bucefała to mam klacz na zbyciu 😉 Za kupony albo OM. Nie idzie tego konia sprzedać normalnie, a ja się na kuce nastawiam tylko🙂
Wracam do gry 😀 Trochę się howrse pozmieniało 😉 Jakie rasy opłaca się teraz hodować? Wszystkie moje konie mają przestarzałe umiejętności, więc pozostaje mi je jedynie sprzedać. Ale trochę mi ich szkoda, niektóre maja ZH, ZJ. 😉 Chcę wiedzieć w co inwestować moje 120 tys 😂
szukam osoby do hodowli rogatych klusakow nie ma zadnych limitow ani nic (taka rekreacyjna) 🙂 mam 8 pg do czolowego miejsca. Jak cos to wiadomosci na howrse : Ajlona
Ha! Też dostałam choinkę do Snow. Jak długo ją ubierałyście? Strasznie dużo tam tych zawieszek... A oprócz tego mam 6 choinek do Zestawu Hery 😁 i po dwie do siana i 5000 e.
Cynamonowa_, ja ciągle ubieram 😁 ale już jutro wejdzie pewnie dodatkowa promocja i wywalę wszystkie diamenty na te ozdóbki (laski, dzwonki, mikołaje itp) i może wreszcie skończę te wszystkie, co mam zaczęte.
aha, jak się wybierze wyprawę to pokazuje się plansza, gdzie macie do wyboru choinkę za kupony albo poczekanie na nią. i tam u góry są strzałki i tam można wybrać jaki prezent się dostanie i jakie ozdoby będą na tej choince 😎
ale kurde wolałam planszówkę, szczególnie, że brakuje mi tylko jednego (no dwóch, jeśli by zrobić Sleipnira) Graniego :/
aha, jak się wybierze wyprawę to pokazuje się plansza, gdzie macie do wyboru choinkę za kupony albo poczekanie na nią. i tam u góry są strzałki i tam można wybrać jaki prezent się dostanie i jakie ozdoby będą na tej choince 😎
...aha, no fajnie 😵 wabankowa, dzięki za drzewka. Ja tych strzałek w ogóle nie widziałam i siedzę z 6 zestawami hery 🤔wirek: