Kaprioleczka ja postawiłam sobie cel, chce mieć wszystkie maści szj i zj z gatunku pociągowych. brakuje mi jednego szj i kilku zj , ale za 3 dni wchodzą nowe maści więc bardzo potrzebuje około 4 zj conajmniej żeby limitowane od razu chapnąć 🙂
Słuchajcie, bo się machnełam. Ostatniego konia na kupon ubiłam 30 października. Nie sprawdziłam i dzisiaj ubiłam jednego (dostałam krew meduzy). I co teraz. Kiedy dostanę kupony za ubijanie koni? jutro (czyli miesiąc od otrzymaniu kuponu za konia) czy za miesiąc czyli po 30 dniach od ubicia konia +30?
w ciągu 30 dni możesz ubić 30 koni. czyli patrzysz ile koni ubiłaś od 29.10 do 29.11 i tyle, ile brakuje do 10 możesz ubić. a nie masz VIPa? w statystykach miałabyś, ile koni ubiłaś przez ostatnie 30 dni.
skończyłam promocję na nagrodzie 100 000eq. jakbym nie opuściła kilku zawodów, to pewni doszłabym o oczko wyżej do kamienia. pierwsza promocja od dawna, w której właściwie nie brałam udziału 🏇
edit. policzyłam, że wystarczy kupić tylko ok 12-13 zestawów i będę mieć Skorpiona 😁 co robić 🤔
w ciągu 30 dni możesz ubić 30 koni. czyli patrzysz ile koni ubiłaś od 29.10 do 29.11 i tyle, ile brakuje do 10 możesz ubić. a nie masz VIPa? w statystykach miałabyś, ile koni ubiłaś przez ostatnie 30 dni.
skończyłam promocję na nagrodzie 100 000eq. jakbym nie opuściła kilku zawodów, to pewni doszłabym o oczko wyżej do kamienia. pierwsza promocja od dawna, w której właściwie nie brałam udziału 🏇
edit. policzyłam, że wystarczy kupić tylko ok 12-13 zestawów i będę mieć Skorpiona 😁 co robić 🤔
Ja wchodzę na ,,moje konto" i następnie w ,,historia kuponów"- można sobie policzyć, co i jak.
ChemiK- Wydaje mi się, że 1 grudnia będziesz mogła ubić 9 koni na kupon.
flygirl założyłam drużyne holsztynów, i poszukuje chętnych graczy 🙂 przydałby mi się jakiś BLUPER, pierwszą klacz na rozród mogłabym pożyczyć . jakbys była zainteresowana to zapraszam na howrse na karla158 🙂
Kaprioleczka, jak się ma tego konia Izyda (Isis), to pierwsze pokrycie pierwszego dnia miesiąca ma szanse się tak rozmnożyć 😁 ale nie mam pojęcia, w jakiej ona była promocji, dawno to było.