Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

pierwszy raz, od kiedy mam Zaldię, miałam możliwość wyczyszczenia jej dwa razy, żeby dostać diament, ale oczywiście była już 24 😵
więcej info na temat świątecznej promocji :3 klik  😅 😍
Kaprioleczka ja postawiłam sobie cel, chce mieć wszystkie maści szj i zj  z gatunku pociągowych. brakuje mi jednego szj  i kilku zj , ale za 3 dni wchodzą nowe maści więc bardzo potrzebuje około 4 zj conajmniej żeby limitowane od razu chapnąć 🙂
Pilnie kupię w każdych ilościach
ZJ, OM, ZHa, ZHe, ŁA i ZN !!!!
wystawiłam omki ^^
Dziękować  :kwiatek:
cieszę się już na tą promocję zimową bo wygląda że będzie relatywnie łatwo zdobyć jakieś konie - nie baliosa, ale jakies  😅
będę polować na baliosa, mam nadzieje, ze zbyt dużo kuponów nie pójdzie. oby te około 12 kuponów było prawda, :P chociaż w to wątpię.  😁
Też się na Baliosa czaję  🍴
W porównaniu z tą promocją, przyszła zapowiada się naprawdę fajnie ^^
Skusiłam się na wyzwanie, po zobaczeniu tego. Ale oczywiście na 6 nie dotarłam, bo się posypało. W drugim już nawet na 4 nie doszło :/
budyń, będzie na ciebie, odpalam 2 wyzwania za diamenty 😁
calore, weź, ja sobie w brodę pluję, że skusił mnie ten paskudny boski konik :P
budyń, otworzyłam 3 i oczywiście nic 😁
Słuchajcie, bo się machnełam. Ostatniego konia na kupon ubiłam 30 października. Nie sprawdziłam i dzisiaj ubiłam jednego (dostałam krew meduzy). I co teraz. Kiedy dostanę kupony za ubijanie koni? jutro (czyli miesiąc od otrzymaniu kuponu za konia) czy za miesiąc czyli po 30 dniach od ubicia konia +30?
w ciągu 30 dni możesz ubić 30 koni. czyli patrzysz ile koni ubiłaś od 29.10 do 29.11 i tyle, ile brakuje do 10 możesz ubić. a nie masz VIPa? w statystykach miałabyś, ile koni ubiłaś przez ostatnie 30 dni.

skończyłam promocję na nagrodzie 100 000eq. jakbym nie opuściła kilku zawodów, to pewni doszłabym o oczko wyżej do kamienia. pierwsza promocja od dawna, w której właściwie nie brałam udziału 🏇

edit. policzyłam, że wystarczy kupić tylko ok 12-13 zestawów i będę mieć Skorpiona  😁 co robić  🤔
Też doszłam do 100 000 eq i poidła, dalej nie gram, bo zaraz koniec promocji.
w ciągu 30 dni możesz ubić 30 koni. czyli patrzysz ile koni ubiłaś od 29.10 do 29.11 i tyle, ile brakuje do 10 możesz ubić. a nie masz VIPa? w statystykach miałabyś, ile koni ubiłaś przez ostatnie 30 dni.

skończyłam promocję na nagrodzie 100 000eq. jakbym nie opuściła kilku zawodów, to pewni doszłabym o oczko wyżej do kamienia. pierwsza promocja od dawna, w której właściwie nie brałam udziału 🏇

edit. policzyłam, że wystarczy kupić tylko ok 12-13 zestawów i będę mieć Skorpiona  😁 co robić  🤔

Ja wchodzę na ,,moje konto" i następnie w ,,historia kuponów"- można sobie policzyć, co i jak.

ChemiK- Wydaje mi się, że 1 grudnia będziesz mogła ubić 9 koni na kupon.
Też doszłam do 100 000 eq i poidła, dalej nie gram, bo zaraz koniec promocji.

tez sie poddalam, ale 100 000 eq tez mi sie przyda, choc szkoda mi tego kamienia  🤔
komu się nudzi, lubi holsztyny i chce wpaść do mojej drużyny ?🙂
wiedzieliście, że trzeba uzbierać 23 000pkt, żeby dostać Skorpiona? w nagrodach nie ma tego nigdzie napisanego, myślałam że wystarczy 20 000!  👿
komu się nudzi, lubi holsztyny i chce wpaść do mojej drużyny ?🙂

A o co w tym chodzi? Bo ja mam holsztyny, ale dosyć słabe, bo ja to tak bez spiny sobie gram. 🙂
flygirl  założyłam drużyne holsztynów, i poszukuje chętnych graczy 🙂 przydałby mi się jakiś BLUPER,  pierwszą klacz na rozród mogłabym pożyczyć . jakbys była zainteresowana to zapraszam na howrse na karla158 🙂
całkiem zapomniałam o przywileju Izydy 😁
Mam na COM do wymiany najchętniej 3 passy i 4 HoP oraz 1 ZN.
całkiem zapomniałam o przywileju Izydy 😁

WHAT?!  🤔 co to jest i skąd to masz?  😍
karla158 aaa to ja słaba w BLUPowaniu jestem. 😀
Kaprioleczka, jak się ma tego konia Izyda (Isis), to pierwsze pokrycie pierwszego dnia miesiąca ma szanse się tak rozmnożyć 😁 ale nie mam pojęcia, w jakiej ona była promocji, dawno to było.
Potrzebuję dobrej duszyczki, która wchodziłaby mi na konta i otwierała te okienka z kalendarza, bo ja będę teraz beznetowa- pomoże ktoś? :kwiatek:
Ja mogę 😉
Teraz codziennie jestem, więc nie ma problemu.
Super! Wystawiam Ci auto :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się