Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Powinni zrobić jakąś możliwość wymiany tych części, bo faktycznie, na co to komu  🙄 Nie wiem, np. jedna część za kupon, no jakkolwiek, aby się tego pozbyć  😜
jaka będzie następna promocja?  👀
wiecie może kiedy wchodzą mistrzostwa ??? te z koniem skorpionem do wygrania ? 😜
Kaprioleczka
[url=http://alter-mugi.blogspot.com/2015/10/spoiler_22.html#more]kolejna promocja, [/url] [url=http://alter-mugi.blogspot.com/2015/10/spoiler.html#more]kolejna kolekcja i konik skorpionik.[/url]

ostatnio w czwartki wchodzi, wiec pewnie jutro ^^ wątpię, że dadzą nam odpocząć  😁
chcę konika skorpionika  👀 ale na pewno trzeba bedzie wydać milion passów  😵
przetrzyma mi ktoś kasę na com? :kwiatek: od razu mogłabym się wymienić kupon za pass.
Calore potrzebujesz jeszcze? Bo ja mogę 😉

Wchodzę na howrse, paczę- "otwórz ro może trafisz zimę". Mam 6 RO w zapasach, jak jedno zużyję to nie ucierpię, pewnie i tak jak zwykle nic się nie trafi. Otwieram...  a tam OM i "Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!" 😲 Szok! 😀

Nie czaję tych mistrzostw. Dziwna ta promocja 😉
Mi się nie podoba ta nowa :/ Nic w niej nie zdobędę, bo nie mam w ogóle dobrych koni, mam jakieś trupy na kupon i tyle.
Sprzedam zaczarowaną dynię. 2,3 kupony 🙂
CzarownicaSa, potrzebuję, ale wieczorem napiszę wszystko jak będę w domu, oki? 😉
Budyń dokładnie... mam ze 2-3 konie z UM powyżej 3000, ale większość wystawionych w tych zawodach i tak ma wyższe niż te moje.

Calore spoko 🙂
a mi się z jednym udało wygrać 😀 nie wiem czy to ma znaczenie ale to kon z wysokim GP a jeszcze słabo wytrenowany (mało Skillsów). tymi wytrenowanymi (4900+S) nie udało mi się wygrać nic, nawet na 5 miejscu były  🤔
Moje mają koło 1500 i prawie każdy wygrywa. A jak nie, to mają drugie miejsce. Nie wiem od czego to zależy. 👀
a mi się z jednym udało wygrać 😀 nie wiem czy to ma znaczenie ale to kon z wysokim GP a jeszcze słabo wytrenowany (mało Skillsów). tymi wytrenowanymi (4900+S) nie udało mi się wygrać nic, nawet na 5 miejscu były  🤔

Ja byłam zaskoczona, bo nawet i moja jedna wygrała, co od niej zaczynałam swoją przygodę. Staty to ona ma przeciętne w porównaniu do innych, a jednak jest pierwsza.
ale nagrody "po drodze" to są beznadziejne, 3 wartościowe rzeczy tylko można wygrać...
kalendarz adwentowy i ubieranie choinek jeśli to prawda, ze do wyboru będzie lodowy balios, to się na niego pisze  💘
wabankowa- po ile skupujesz OM?

1szt kupon + 40 tys
2szt 3 kupony
3szt 5 kuponów

Nowa promocja jest okropna, nawet się nią nie przejmuję.
W poprzedniej Bucka zdobyłam i z tego się cieszę
bierę Lodowego Baliosa   😜 odpuściłabym sobie Skorpiona, ale to mój znak :/ postaram się więc o Skorpiona, potem w tych choinkach, a potem spadówa  😁 nazbieram sobie zapasy na inne promocje, jeśli cały czas będą te konie znaków.

Czarownica, zaraz poleci pw o ten kupon  :kwiatek:
  a ja się uparłam na te pociągowe i zobaczycie że będę miała największą na howrse kolekcje pociągowych z szj i zj :P  😍
jeśli ktoś ma jakiegoś szj lub zj pociagowego, czystej krwi, zapraszam na pw na howrse karla158 :p 🙂
wabankowa potrzebujesz OM jeszcze? Bo właśnie się zorientowałam, że mam jedne. 🙂
kliknie mi ktos encouragement na com?  :kwiatek:
Kaprioleczka, no ba 😉
calore  :kwiatek:

mam jeszcze 4 otwarte klikniecia jesli ktos chetny
Nie chce ktoś czegoś? 😉

Muśnięcie Filotes x4
Kamień Filozoficzny x1
Objęcia Morfeusza x1
Różdżka Płodności x2
Strzała Artemidy x1
Lira Apolla x3
Krew Meduzy x3
Promień Heliosa x2
5-ty Żywioł x1
Zwój Plutona x2
Woda Młodości x3
Czarna Orchidea x2
Fortuna Krezusa x1
Puszka Pandory x1
Szkoda, że nie masz Łez...
No niestety, jakoś mi jeszcze nie wpadły. 🙂
Mi także nie chcą.  🤣
Sprzedam chętnie dynię i pieczęć.
Promocję olewam, te nagrody nie są nic warte :P Dopiero ostatnie dwa progi, a do nich bez kuponów nie dotrę, więc nuda. Ale to dobrze, bo mnie do szewskiej pasji doprowadzało to zaplatanie ogonów  😜
Najgorsze jest to, że myszka mi się zepsuła i zaplatam te ogony touchpadem, nie polecam, można się nerwicy nabawić. 😁
ja tez touchpadem, da sie 😉  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się