Powinni zrobić jakąś możliwość wymiany tych części, bo faktycznie, na co to komu 🙄 Nie wiem, np. jedna część za kupon, no jakkolwiek, aby się tego pozbyć 😜
Wchodzę na howrse, paczę- "otwórz ro może trafisz zimę". Mam 6 RO w zapasach, jak jedno zużyję to nie ucierpię, pewnie i tak jak zwykle nic się nie trafi. Otwieram... a tam OM i "Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!" 😲 Szok! 😀
a mi się z jednym udało wygrać 😀 nie wiem czy to ma znaczenie ale to kon z wysokim GP a jeszcze słabo wytrenowany (mało Skillsów). tymi wytrenowanymi (4900+S) nie udało mi się wygrać nic, nawet na 5 miejscu były 🤔
a mi się z jednym udało wygrać 😀 nie wiem czy to ma znaczenie ale to kon z wysokim GP a jeszcze słabo wytrenowany (mało Skillsów). tymi wytrenowanymi (4900+S) nie udało mi się wygrać nic, nawet na 5 miejscu były 🤔
Ja byłam zaskoczona, bo nawet i moja jedna wygrała, co od niej zaczynałam swoją przygodę. Staty to ona ma przeciętne w porównaniu do innych, a jednak jest pierwsza.
bierę Lodowego Baliosa 😜 odpuściłabym sobie Skorpiona, ale to mój znak :/ postaram się więc o Skorpiona, potem w tych choinkach, a potem spadówa 😁 nazbieram sobie zapasy na inne promocje, jeśli cały czas będą te konie znaków.
a ja się uparłam na te pociągowe i zobaczycie że będę miała największą na howrse kolekcje pociągowych z szj i zj :P 😍 jeśli ktoś ma jakiegoś szj lub zj pociagowego, czystej krwi, zapraszam na pw na howrse karla158 :p 🙂
Sprzedam chętnie dynię i pieczęć. Promocję olewam, te nagrody nie są nic warte :P Dopiero ostatnie dwa progi, a do nich bez kuponów nie dotrę, więc nuda. Ale to dobrze, bo mnie do szewskiej pasji doprowadzało to zaplatanie ogonów 😜