Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

PILNIE KUPIE:
-ZJ
-RO
-zarazy z wolnymi kryciami
-wszystkie konie z pieczecią lub dynią z KF za 500 eq i kupon
karla158, dzięki!
Pilnie szukam Sittera do jednej zakładki, same źrebaki, ilość koni oraz zapłata do uzgodnienia 🙂
Mnie w obecnej promocji przeraża, że trzeba zdobyć 27,5 tys punktów, a za dzieciaka dostajesz 100 🤔wirek: Ciekawe ile kuponów na to trzeba wydać, by zdobyć Buca. Ja chcę tylko ten kapelusz właśnie, bo super te koniki wyglądają.
Skąd wziąć ten magiczny kapelusz? 👀 😍
CzarownicaSa, jak wejdziesz w prezenty, jakie się dostaje za dawanie cukierków, to 5 od końca 😉
Buu 🙁
może kiedyś będzie do kupienia za kupony?
Myślę że na pewno 🙂
Dziewczyny pilnie kupię OM i PZ !
Cena do dogadania 😉
Kupię zwoje plutona w dużej ilości. Cena do dogadania 🙂 Mogę też wymienić się za chmurki, liry apolla, wody młodości.
Nancy, mam 1 zwój, jak nie szkoda ci wymian na 1 tylko to zaraz wystawię 😉 nie musisz nic płacić 😉
kto ma w miare dobry OJ dla koni Boskich i przyjmie moich 11 Boskich  ?🙂  boksy 3* i najlepiej jak najtaniej :P

a tak wgl rosolowa przestała grać ? u niej trzymałam Boskie i nie ma takiego gracza ;/
karla158, rosolowa sprzedała konto o ile dobrze kojarzę
Tak, było konto rosolowa to teraz Little devil
calore, przyda się i jeden :kwiatek:

Uśmiercę konie na com za 2 kupony na pl 🙂

edit: Jak wygląda teraz sprawa wynagrodzeń za sitterowanie? Szukam kogoś do 250 koni i nie wiem ile proponować
wabankowa, Pz to piorun zeusa? 😉 mam tego sporo, najchętniej sprzedałabym kilka sztuk za kupon 🙂
wabankowa, wystawię ci dwa pioruny, rzuć jakąkolwiek cenę i będzie spoko 😉 chyba, że masz coś na com to możemy pogadać 😉

Nancy, ja na pewno się zgłoszę po to zdychanie, ale puki co mam tylko 1 kupon na pl 😉
Libeerte dokładnie o piorun mi chodzi 😉 napisz do mnie na howrse nick wabankowa , 3 pioruny za kupon chętnie kupie 😉

calore zaraz Ci wyśle co mam na com bo piorunów to mam chyba z 10 tam. Mogą być ?
Magiczny kapelusz za 2 kupony dostępny 🙂
wabankowa, jasne, mogą być, chociaż jakbyś miała klepsydrę kronosa, to też się nie obrażę 😁
YEAH! Mam wszystkie halloweenowe konie 🙂
kupiłam kapelusz i trafił mi się szaman  😁 😅 jest zarąbisty  🏇
Wymienię złą wiedźmę i wróżkę na szamana

calore, w takim razie czekam 🙂
Kupię Szamana. Najchętniej za eq i cr, ale wszystko jest do dogadania.
Kupię Szamana (najchętniej wymienię za konie z MK, 5-tym Żywiołem, Zaczarowaną Dynią lub Pieczęcią- ilość i jakie maści do obgadania)
[s]potrzebuje pilnie kupon 🙁 pożycze, sprzedam coś, cokolwiek 🙁 pilne bardzo 🙁[/s]

edit: już zdobyłam, sprzedałam mojego ulubieńca 🙁
/kermitek  nie miałam neta więc na r-v nie weszłam, ale dziękuje za chęci 🙂

Obecnie poszukuje koni z zj i szj pociągowych 🙂
szj mam określone maści na prezce karla158  a zj skupuje każde 🙂
Ja mam, wystaw konia na Kermitek 🙂
Podbijam, pilnie kupię OM !  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się