Póki mam jeszcze vipa, chce ktoś kupić konie rankingowe? Sprzedaż w paczkach po 8tysięcy umiejętności, cena-głównie interesują mnie kupony. Pisać na howrse- ApplePie
jest jakis problem z ich update'ami; klepsydry dodaja sie 3 h pozniej niz powinny
edit: sluchajcie, mam pytanie: jak wy BLUPujecie? w sensie najpierw robicie jazdy az sie nie "wyzuzyja" skillsy, czy najpierw zawody, czy najpierw caly trening? bo szczerze powiedziawszy mi to tak róznie z roznymi konmi wychodzi, ze nie wiem czy czegos nie robie zle. Mam jedna klacz ktora dopiero mi zaczela wygrywac zawody kiedy zrobilam jej caly trening i wszystkie jazdy, oraz dodalam wszystkie mozliwe bonusy, bo nic wczesniej nie moglam nia wygrac. no i zadania - robicie je, czy olewacie? one pomagaja na cos, czy sobie sa po prostu?
Miyako, Cierp mówiła mi, że adblock też nie pomaga właśnie
może inna przeglądarka?
[quote author=calore link=topic=49169.msg2410257#msg2410257 date=1440404619] Miyako, Cierp mówiła mi, że adblock też nie pomaga właśnie
może inna przeglądarka?
mam adblocka, niby blokuje mi obecnie 4 reklamy na volcie, ale na howrse i tak jak klikam na stronke to wyskakuje druga stronka z reklamami. Nie nie wylacze to za chwile kolejna wyskakuje i jeszcze jedna :/ korzystam z chrome
[/quote]
To dziwne, tez mam chrome i mi nic nie wyskakuje. O.O
Kaprioleczka, Zadania dodają trochę umiejętności. Ja robię najpierw przejażdżki, potem trening najwyższych umiejętności (najwyższa zazwyczaj podnosi poziom zawodów na które można zapisać konia a do których jego rasa jest dobra, więc jej nie robię). WTedy zawody do wygrania 20 i na koniec trening najwyższej umiejętności, potem jeżeli chcę dobijam resztę treningu i przejażdżek.
Ranking jest usunięty, Ow pisał na forum, że nie potrafią sprawdzić kto osiągnął taki czas oszukując, a kto nie, więc najsprawiedliwiej będzie usunąć problem 😉
Wkurzyłam się, kryłam rożki, pierwsze i ostatnie pokryte prawidłowo, środkowe nie 🤬
Szukam sittera do jednorożców (same klacze, jak narazie tylko kilka), wypłata do dogadania
Nie czaję tej promocji. Jak mam szukać tych części ekwipunku boskiego? One się jakoś pojawią na mapce do szukania? Czy jak zaliczę wszystkie te "kółeczka" z nagrodami to mi automatycznie wyskoczy? 🤔
juz mam czaprak wiec tak, jak zaliczysz wszystkie kółeczka to wyskoczy 😉 po prostu szukasz tych przedmiotow; za ostatnia plansza pojawi ci sie jeszcze "wskazówka" do nastepnej planszy i to bedzie 11 przedmiot. Nie wiem czy wskazowki sa zawsze takie same, ale na pierwszej planszy ja mialam zdjecie. Jak juz zdobedziesz te wskazowke to wpuszcza cie do nastepnej planszy, a w nagrode za szukanie daje ci czesc rzedu.
Kaprioleczka, kurde, mam całe niebieskie. mogą być? z czerwonych mam takie z piniat. jeśli resztę masz czerwoną, to te z piniat będą dobre i dostaniesz bonus koloru 😉
poza tym mam jeszcze po jednym zestawie biały i czarny (tylko mi owijek brakuje w tych kolorach), oraz mam jeden zestaw juz na koniu gdzie brakuje mi fioletowego czapraka klasycznego, więc jesli ktoś ma to się chętnie będę zamieniać :kwiatek:
nick mam Kapri (na .com) i do wymiany mam: pady west w kolorach: zielony/niebieski; biały; fiolet/biały; różowy; niebieski; i czerwono-zielony. nauszniki: różowiótkie 😉 siodło west 3* ogłowie west 3*