Słuchajcie, ta promocja jest chyba taka oszukana, bo jeżeli ludzie korzystają z jakiegoś programu, który za nich klika, a reszta ręcznie znajduje te przedmioty. Ja tego nie rozumiem, można zostać ukaranym w grze za jakąś pierdołę, a takie oszustwo jest tolerowane. Jestem ciekawa, jeżeli napiszę na kontakt, że to chyba nie jest uczciwe, to co mi odpiszą? Może mi ktoś objaśnić co to za program klikający?
Bezsensu z tym klikaniem. Ja nie mogę bo mi się strony z reklamami otwierają i wszystko muli. Klikam sobie na com i mój najlepszy czas to 25sek dzięki calore mam klik i na pl. Ale inni mają po 5 sekund.... no masakra
mitbah, tą myszką trzeba kierować, sama nie klika, a ręka nie jest tak szybka, nawet najszybszy internet i ktoś do czytania, w trzy sekundy tego nie zrobią. Po prostu nie ma takiej możliwości. A wytłumaczenie musieli jakieś napisać, tylko jak dla mnie kiepskie.
Bezsensu z tym klikaniem. Ja nie mogę bo mi się strony z reklamami otwierają i wszystko muli. Klikam sobie na com i mój najlepszy czas to 25sek dzięki calore mam klik i na pl. Ale inni mają po 5 sekund.... no masakra
Miyako, Cierp mówiła mi, że adblock też nie pomaga właśnie
może inna przeglądarka?
mam adblocka, niby blokuje mi obecnie 4 reklamy na volcie, ale na howrse i tak jak klikam na stronke to wyskakuje druga stronka z reklamami. Nie nie wylacze to za chwile kolejna wyskakuje i jeszcze jedna :/ korzystam z chrome